Gietvloer kosten

De kosten van uw nieuwe gietvloer zijn, zoals u begrijpt, afhankelijk van verschillende factoren. Variabelen bestaan bijvoorbeeld uit de staat van de ondervloer, het aantal vierkante meters en de eventuele extra's die u kiest. Wij begrijpen dat het totale kostenplaatje een rol speelt bij de aanschaf van uw gietvloer. Wij staan dan ook bekend om onze scherpe tarieven en doen er alles aan de kosten voor u laag te houden.

In de onderstaande tabel vindt u enkele uitgangspunten voor de kosten van uw nieuwe vloer. Deze zijn indicatief, wij verwerken uw aanvraag altijd in een heldere offerte op maat. 

Offerte op maat

Kosten

De vanafprijs betreft een vloercoating op epoxy coatingvloer van 24 euro per m² bij een oppervlakte vanaf 150 m². Voor al onze vloeren gaat op hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per vierkante meter. Bij een klein aantal vierkante meters, van 20 m² tot en met 50 m² is er sprake van een vaste prijs van 2.000 euro. 

Prijs per vierkante meter

Met de aanschaf van gietvloeren kunt u rekening houden met bepaalde zaken die de kosten zullen verlagen. 

  • Kies voor een sneldrogend materiaal. Als u kiest voor een gietvloer zijn er bepaalde mengsels die sneller zullen opdrogen dan anderen. Met een sneldrogend mengsel is je vloer sneller klaar en bespaard dat het geld.
  • Een groot oppervlakte is qua prijs voordeliger. Hoe meer vierkante meters u wilt bedekken met een gietvloer, des te lager zal de prijs uitvallen. 
  • Bij De Gietvloer Designers heeft u te maken met een bedrijf met jarenlange ervaring in het aanleggen van vloeren. Zo voorkomt u plotselinge extra gietvloer kosten en bieden wij u bij aanvraag van een offerte altijd de scherpste prijs.
Advies aanvragen

Aandachtspunten

Het is belangrijk om een persoonlijke offerte aan te vragen en zoveel mogelijk informatie mee te zenden, zodat er met alle omstandigheden rekening gehouden kan worden. Zo kunnen we sneller aan het werk en loopt u binnenkort al over uw nieuwe vloer! Bij De Gietvloer Designers houden we van een goede voorbereiding. 

Denk bijvoorbeeld aan het type ondervloer. Ondanks dat een gietvloer op veel ondervloeren gelegd kan worden is het wel van belang om vooraf het soort door te geven. Elke ondervloer vergt weer een andere aanpak, en daar wordt de prijs ook op aangepast. 

Wilt u dat de vloer speciale afwerking krijgt, te denken aan bijvoorbeeld een persoonlijke handtekening of een antislip-laag? Ook dit kan besproken worden. 


Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?