Gietvloer Epoxy

Bent u op zoek naar een decoratieve vloer die bestand is tegen industriële belasting en een hoge chemische bestendigheid heeft? Dan is de epoxy gietvloer iets voor u. Dankzij het harde materiaal zijn deze gietvloeren zeer geschikt voor industriële toepassingen, waaronder bijvoorbeeld (parkeer)garages en bedrijfshallen. Epoxy is door zijn sterke en vloeistofdichte eigenschappen erg geschikt als coatingmateriaal voor industrievloeren. Het is bestand tegen chemicaliën en zuren en kan zonder probleem het gewicht van zware machines en voertuigen verdragen. Een voorwaarde bij het gieten van een epoxyvloer is dat de ondergrond egaal is.De toplaag beschermt de vloer tegen zuren en oliën, vermijdt slippen en maakt de vloer bestendig tegen slijtage. 

U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Effecten Epoxy Gietvloer
Epoxy is vanwege zijn hardheid minder flexibel. Wij passen dit type vloer vooral toe in showrooms, winkelruimtes en andere industrieomgevingen. Het is mogelijk om de vloer in allerlei kleuren samen te stellen, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of reclameuitingen. U kunt elke vorm van bewerking met ons bespreken. Vraag vooral om advies!

Voordelen Epoxy Gietvloer

  • In vele kleuren en afwerkingen beschikbaar
  • Vloeistofdicht en bestand tegen chemicaliën
  • Bestand tegen stoten
  • Naadloze vloer
  • Gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch. De epoxy vloer is dagelijks schoon te houden met een (zachte) bezem of stofzuiger. De reiniging is het beste uit te voeren met een kleine hoevelheid zeep of azijn.

Ik wil graag advies Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?