Gietvloer bedrijf

U zoekt een deskundig en creatief gietvloer bedrijf. De Gietvloer Designers is uw specialist in gietvloeren voor woning, organisatie en onderneming. Bij De Gietvloer Designers hebt u een vrijwel onbeperkte keuze uit duurzame design gietvloeren van hoge kwaliteit die ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn. In onze showroom vindt u gegarandeerd de sfeervolle en moderne gietvloer die aan al uw wensen voldoet en die het comfort in uw woning zal doen toenemen. Als gietvloeren specialist durven wij dit te stellen, omdat u hier zelf op maat uw sfeervolle gietvloer kunt samenstellen.

• Volledig op maat: kies zelf uw materiaal, kleur en afwerking
• Gietvloeren, woonbeton vloeren, betonvloeren, epoxyvloeren en vloercoatings van de allerhoogste kwaliteit)
• Bekijk de mogelijkheden en doe inspiratie op in onze design showroom
• Bij uw gietvloer bedrijf, De Gietvloer Designers, zijn de mogelijkheden eindeloos
• Voor zowel particuliere woningen als bedrijven

De expert voor tal van design gietvloeren
Een kwalitatieve gietvloer is samengesteld uit verschillende soorten kunststoffen of cement. Dankzij onze jarenlange, professionele expertise met cementgebonden- en kunststof gietvloeren weten we als geen ander hoe we de hoogste kwaliteit gietvloer kunnen realiseren. En we zijn als gietvloer bedrijf er zeer bedreven in om een uniek design in uw vloer aan te brengen.

Hoogwaardige kunststofvloer of woonbeton tegen een aantrekkelijke prijs
De Gietvloer Designers biedt uitsluitend duurzame vloeren aan, zoals gietvloeren, woonbeton, betonvloeren, epoxyvloeren en vloercoatings. We onderscheiden ons van andere bedrijven door de aantrekkelijke prijsstelling, kwaliteit en service voor het midden- en kleinbedrijf, de publieke sector, grote ondernemingen en voor woningen. Zo worden gietvloeren voor veel particulieren en bedrijven bereikbaar.

Maak kennis met onze gietvloeren
Onze design gietvloeren zijn naadloos, kleurvast en stijlvol. Ook zijn onze vloeren gemakkelijk in hett onderhoud en voelen ze enorm prettig aan. Veel van de vloersoorten die we als gietvloer bedrijf aanbrengen kunt u combineren als gietvloer met vloerverwarming. Ook wat betreft de vloerverwarming nemen we u graag alle zorgen uit handen. Vraag ons naar de verrassende mogelijkheden.

Gietvloeren van topkwaliteit
De Gietvloer Designers is een gietvloer bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige gietvloeren, epoxyvloeren en vloercoatings. We bieden u naadloze, moderne gietvloeren aan waarvan we u de duurzaamheid en kwaliteit garanderen. Kom gerust wat voorbeelden in onze showroom bekijken. Daarna adviseren we u graag welk type gietvloer het beste bij u past.

Helemaal van deze tijd
Gietvloeren werden in het verleden vooral gebruikt in de industrie en voor zakelijke toepassingen. Dankzij actuele woonprogramma’s en hedendaagse interieurmagazines zijn de schoonheid en praktische eigenschappen van gietvloeren ook door veel consumenten ontdekt. De gietvloeren in warme kleuren en stijlvolle looks zien we nu in talloze huishoudens terug.

Gietvloer, vloercoating en epoxyvloer gemaakt van natuurlijke kunststoffen
Onze kunstzinnige en kwalitatief hoogwaardige gietvloeren zijn vrij van chemicaliën en schadelijke stoffen. Als gietvloer bedrijf werkt De Gietvloer Designers uitsluitend met duurzaam, milieuvriendelijk materiaal dat voldoet aan de strengste milieueisen. We denken en leven graag mee met de milieu- en veiligheidseisen.

Designvloeren met een breed toepassingsgebied
Wanneer de specifieke werkzaamheden binnen uw organisatie vragen om een vloer op maat, dan nemen de specialisten van De Gietvloer Designers u alle zorg uit handen. Onze designvloeren zijn zo goed als overal toepasbaar. We brengen de vloeren niet alleen graag aan in uw woning,. We realiseren ook veelvuldig nieuwe vloeren voor tal van bedrijven. Zo hebben we al een nieuwe designvloer mogen aanbrengen voor:

• Tandartspraktijken
• Kantoren
• Restaurants
• Winkels
• Showrooms

Uw gietvloeren compleet op maat
De gietvloer Designers heeft uitstekende kennis op het gebied van vloeren en coatingproducten. Daarnaast blinken we uit in het analyseren van de ruimte en ondergrond. Een magazijnvloer heeft bijvoorbeeld andere technische eisen dan de vloer voor uw woonhuis. Als gietvloer bedrijf zoeken we voor iedere opdracht de meest optimale materialen, zodat niet alleen het gewenste uiterlijk bereikt wordt, maar de vloer ook goed aansluit op de bestaande ondergrond en het ruimtegebruik dat u voor ogen hebt.

Gietvloer bedrijf met veel ervaring
Specialist in het aanbrengen van gietvloeren, epoxyvloeren, woonbeton en nog vele andere vloersystemen voor woningen en industriële settingen. Dat is kort samengevat waar De Gietvloer Designers voor staat. De laatste jaren heeft de gietvloer een enorme opmars gemaakt. Als gietvloer bedrijf waren wij hier al heel snel bij. Hierdoor weten wij precies waar we in verschillende situaties op moeten letten. Zo kunnen wij in nagenoeg elke situatie goed beoordelen welke vloer het beste bij uw situatie past en kunnen wij u van prima en zeer bruikbaar advies over uw gietvloer voorzien.

Bezoek onze showroom
Inspiratie nodig voor uw gietvloer of één van onze andere vloeren? In onze showroom vertellen wij u graag meer over al onze vloeren. Hier kunt u de vloer zien en direct de eigenschappen ervan ervaren. Klik hier om een offerte voor uw gietvloer te ontvangen.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?