Gietvloer Liquid Design

De Liquid Design gietvloer onderscheidt zich duidelijk van de bestaande gietvloeren zoals PU of Epoxy. De vloer heeft veerkrachtige eigenschappen, een natuurlijke uitstraling en een warme aanblik.
Als u op zoek bent naar de finishing touch voor uw ruimte dan is dit type vloer precies wat voor u.
Het lijkt als u over deze vloer loopt alsof u over een bedje van mos loopt. Daardoor is het mogelijk om deze vloer te gebruiken voor ruimtes waar veel gelopen wordt. 

Betonlook is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Met de Liquid Design vloer krijgt u een vloer in huis met deze betonlooks en daarbij kunt u nog kiezen uit vele kleuren.

Natuurlijk, duurzaam en milieuvriendelijk
De vloer is samengesteld uit een aantal natuurlijke componenten waaronder: kurk, lijnolie en een polymeerbindmiddel. Deze producten zijn opnieuw te gebruiken en milieuvriendelijk. Bovendien bevat deze vloer geen weekmakers, dus is onschadelijk voor de gezondheid van mens en dier. We hebben de verantwoordelijkheid voor onze toekomst, die van onze kinderen en het milieu. Dat maakt deze vloeren tot een verantwoorde keuze.

U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Voordelen liquid design

  • Naadloos, dus gemakkelijk in onderhoud en reiniging
  • Geen weekmakers
  • Emissiearm
  • Duurzaam en slijtvast
  • Milieuvriendelijk
  • Al beloopbaar na 12 - 24 uur
Ik wil graag advies Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?