Gietvloer Lavastone

Een Lavastone Gietvloer is krasvrij, gegarandeerd naadloos en waterdicht. Ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Dat komt door de toevoeging van Lavasteen. De vloer bestaat namelijk uit twee materialen: kunsthars en lavasteen. Lavasteen is een vulkanisch gesteente wat voor de extreme slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid zorgt.

Als een vulkaan tot uitbarsting komt, duwt deze de vloeibare lava naar buiten. Wanneer de lavalaag stolt, ontstaat een hard gesteente. Dat heet lavasteen. Het is een sterk en onverwoestbaar materiaal, te vergelijken met graniet. U kunt er dus altijd van op aan. Dat is een geruststelling als u voor de lange termijn wilt investeren in uw woongenot.

U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies. 

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

De lavastone gietvloer is een duurzame keuze. Het slijt amper. Daardoor heeft deze weinig onderhoud nodig en gaat deze tientallen jaren mee. Ook schoonmaken is eenvoudig.

Een lavastenen vloer is daarom ideaal voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren. Hygiënischer kan niet. Viltjes onder meubels bijvoorbeeld zijn voorgoed verleden tijd. Knoeit er iemand wat? Geen punt. Uw vloer trekt zich er niets van aan. Zelfs zonlicht heeft er geen invloed op. Waar andere gietvloeren kunnen verkleuren, is de gietvloer in lavastone UV-bestendig. Bijna te mooi om waar te zijn? Kom naar onze showroom en overtuig uzelf.

  • Extreem slijtvast & onderhoudsvriendelijk
  • Vloeistofdicht
  • Extreem lange levensduur
  • Prachtig natuurlijke uitstraling
  • Hygiënisch
  • UV-bestendig
Showroom afspraak maken Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?