Woonbeton

Woonbeton geeft uw vloer, en daarmee het gehele interieur een robuuste uitstraling en past daarom goed bij een industriële stijl. De vloer is geheel naadloos en zorgt voor een ruimtelijk effect in het interieur. Daarnaast is woonbeton gemakkelijk te onderhouden, wat tegelijkertijd een van de grote voordelen is. Woonbeton kan gedweild(koud water) en gestofzuigd worden. Om de vloer volledig en diep te kunnen reiningen adviseren wij om deze minimaal 1x per jaar een goede beurt te geven met het liefst een schrobmachine. Naast woonhuizen wordt woonbeton ook vaak gebruikt in winkels en kantoren.

U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Woonbeton en betonciré

Het grote verschil tussen deze vloeren is dat woonbeton wordt gegoten en beton ciré wordt gesmeerd. Deze vloer oogt over het algemeen rustiger en egaler van kleur dan de beton ciré vloeren. Indien gewenst kunnen wij deze vloer aanbrengen met een patroon waarin wij een unieke tekening kunnen creëren in uw vloer. Dit product is in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Na alle voorbereiding en onderlagen te hebben aangebracht kunnen wij het woonbeton in uw smaak aanbrengen en ervoor zorgen dat u kunt gaan genieten van uw eigen super toffe design, op maat.

Woonbeton en gietvloeren

Een voor de hand liggend verschil is dat een gietvloer geen betonvloer is, maar erop lijkt. Woonbeton heeft een betonlook op basis van cement, mineralen of PU. Een ander groot verschil tussen woonbeton en een gietvloer is de flexibiliteit. Omdat onze PU Gietvloeren gemaakt zijn van een flexibele kunsthars zijn ze daardoor zeer elastisch. Woonbeton is daarentegen gemaakt van cement en niet van kunststof. Bij woonbeton is er sprake van écht beton, dat met de afwerking niet per se strak en glad hoeft te worden. Woonbeton heeft hierdoor een meer natuurlijk en zuiverder karakter dan een gietvloer. 

Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?