Lavasteen gietvloer

Bent u op zoek naar een Lavasteen gietvloer? Dan hebben de specialisten van De Gietvloer Designers precies de vloer waar u naar op zoek bent. Want? Wij leveren maatwerk en daarom slaagt u bij ons altijd.

Een Lavasteen Gietvloer is een keuze voor duurzaamheid. Deze karaktervolle vloer is buitengewoon krachtig. Zo ongeveer de sterkste gietvloer die er bestaat. Een lavasteen gietvloer bestaat uit kunsthars gecombineerd met lavasteengruis.

Een lavasteen gietvloer is krasvrij

Een lavasteen gietvloer is krasvrij, gegarandeerd naadloos en waterdicht. Dat komt door zijn samenstelling. De vloer bestaat namelijk uit twee materialen: kunsthars en lavasteen. Kunsthars is van die twee het bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als een vulkaan tot uitbarsting komt, duwt deze de vloeibare lava naar buiten. Wanneer de lavalaag stolt, ontstaat een hard gesteente. Dat heet lavasteen. Het is een sterk en onverwoestbaar materiaal, te vergelijken met graniet. U kunt er dus altijd van op aan. Dat is een geruststelling als u voor de lange termijn wilt investeren in uw woongenot.

Offerte aanvragen

Uniek en luxe

Deze krasvrije krachtpatser combineert stijl, duurzaamheid met een unieke uitstraling. Want wij ontwerpen uw lavasteen gietvloer om een statement te maken in elke ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer, keuken, kantoor of winkel: uw vloer trekt onmiddellijk de aandacht en voegt een vleugje robuuste luxe toe aan uw interieur. Door het unieke karakter van lavasteen zorgen we er in samenspraak met u voor dat uw vloer een uniek kunstwerk is met subtiele variaties in kleur en textuur die een natuurlijke en warme sfeer creëert.

Showroom afspraak maken

Praktische voordelen lavasteen gietvloer

Naast de esthetische voordelen biedt een lavasteen gietvloer van De Gietvloer Designers ook praktische voordelen. Dankzij de blijvende krasvastheid is de vloer bestand tegen intensief gebruik en slijtage. Uw lavasteen gietvloer is bestand tegen krassen en vlekken, waardoor het een uitstekende keuze is voor drukbezochte ruimtes. Bovendien is de vloer eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor u meer tijd overhoudt om te genieten van uw prachtige vloer en de dingen die het leven aangenaam maken.

Ideaal voor gezinnen

Twijfelt u over de juiste vloer? De lavasteen gietvloer is een duurzame keuze. Het slijt amper. Daardoor heeft deze weinig onderhoud nodig en gaat ie tientallen jaren mee. Ook schoonmaken is eenvoudig. De specialisten van De Gietvloer Designers voorzien de gietvloer met lavasteen sowieso van een antibacteriële coating. Die beschermt de vloer en uzelf. Een lavastenen vloer is daarom ideaal voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren. Hygiënischer kan niet. Viltjes onder meubels bijvoorbeeld zijn voorgoed verleden tijd. Knoeit er iemand wat? Geen punt. Uw vloer trekt zich er niets van aan. Zelfs zonlicht heeft er geen invloed op. Waar andere gietvloeren kunnen verkleuren, is de gietvloer in lavasteen UV-bestendig. Bijna te mooi om waar te zijn? Kom naar onze showroom en overtuig uzelf.

Showroom afspraak maken

Overal in huis toepasbaar

De lavasteen gietvloer is een dunne, naadloze vloer. U kunt deze vrijwel overal toepassen. Zowel binnen als buiten. Op de vloer en op de wand. Met of zonder vloerverwarming. In de badkamer is het zelfs mogelijk om de lavastenen gietvloer door te laten lopen in het sanitair. Zo maken wij van uw ruimte één geheel. Twijfelt u of de ondergrond geschikt is? Een cementgebonden ondergrond voor een gietvloer met lavasteen is altijd goed. Zelfs als dat niet het geval is, is met een juiste voorbereiding veel mogelijk. Wij passen ons aan aan de mogelijkheden van uw woning. U kunt rekenen op ons vakmanschap.

Kleurenpalet

Lavasteen is van zichzelf roodbruin, grijs of zwart. Maar dat is niet bepalend voor de kleur van uw vloer. Wij maken lavastenen gietvloeren in elke kleur en uitstraling. U kunt kiezen uit een basis kleurenpalet, met grijs-, bruin- en taupetinten. Zit daar niets voor u tussen? Gelukkig kunnen de specialisten van De Gietvloer Designers nagenoeg elke kleur voor u maken. Zo sluit uw Lavasteen Gietvloer perfect aan bij uw interieurstijl.

Kosten lavasteen gietvloer

Is een gietvloer met lavasteen uw droomvloer? Dan bent u vast benieuwd wat daar de investering voor is. Het is een tikkeltje gevaarlijk om aan te geven wat een lavasteen gietvloer precies gaat kosten. Dat verschilt per situatie. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals het aantal vierkante meters, het type gietvloer en de kleur die u kiest. Bent u benieuwd naar uw lavasteen gietvloer prijs? Vraagt u dan gerust een offerte aan.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?