Gietvloer zandkleur

Bent u op zoek naar een gietvloer zandkleur? Dat snappen wij van De Gietvloer Designers maar al te goed. Kleuren spelen namelijk altijd een belangrijke rol en hebben invloed op de ambiance in uw woning én op uw humeur. Bij het uitzoeken van een vloerkleur is het dan ook aan te raden om met verschillende aspecten rekening te houden.

Een gietvloer zandkleur is bijvoorbeeld een uitvoering in een tint die gemakkelijk met andere kleuren ‘blendt’. Bovendien straalt een PU gietvloer in zandkleur een warme en gezellige sfeer uit. Hierdoor past een dergelijke uitvoering heel goed bij een landelijk interieur, maar ook bij een romantisch of Scandinavisch interieur. De kleurtint voorziet in een natuurlijke uitstraling en is ook mede daarom erg geliefd.

Kleurtinten laten overvloeien

Een gietvloer in zandkleur is uit te voeren in zowel een rustige als levendige uitstraling. Dat laatste is bijvoorbeeld mogelijk door twee kleurtinten tijdens het aanbrengproces in elkaar te laten overvloeien. Zo ontstaat er een soort mengeling zonder dat er één specifieke kleur wordt gevormd. Op die manier maken we voor u een gietvloer in zandkleur en is er aan de oppervlakte een uniek en verweven karakter van kleurtinten zichtbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om uw voorkeur naar een gietvloer in een enkele kleur te laten uitgaan. In dat geval gebruiken we één zandkleurtint om de gietvloer zijn kleur te geven.

Alle kleuren bekijken

Meerdere zandkleurige tinten

Het is mogelijk om bij De Gietvloer Designers specifiek een bepaalde zandkleur voor uw gietvloer uit te kiezen. Er zijn echter massa’s tinten die de typische zandkleur enorm dicht benaderen. Daarom is het ook aan te raden om de zandkleurtinten eens naast elkaar te leggen en met elkaar te vergelijken. Op deze manier is het namelijk mogelijk om de gietvloer in zandkleur eventueel een nog warmere uitstraling te geven. Zo is het ook mogelijk dat in de praktijk blijkt dat een tint naast een zandkleur net even iets beter past bij de overige kleuren in het interieur van uw woning.

Bekijk onze projecten

Toevoeging zandkleur aan de gietvloer

De toevoeging van kleur aan de gietvloer vindt pas plaats op het moment dat de onze specialisten de gietlaag aanbrengen. Er komt eerst een primer en een schraplaag op de vloer en - als dat nodig is - daarvoor nog een egalisatiemiddel. Als het tijd is om de gietlaag aan te brengen, voegen wij pigmentvloeistof in de zandkleur toe aan de kunsthars. Bij een ‘meerkleurige’ gietvloer geldt dat dit ook het moment is dat de verwevenheid van kleuren tot stand komt bij gebruikmaking van twee kleurtinten.

Offerte aanvragen

Duurzame basis

Wij richten ons op het maken van gietvloeren en wanden voor particuliere klanten in heel Nederland. Wij leveren handgemaakte vloeren – ook in zandkleur - die een prachtige en duurzame basis zijn voor ieder interieur. Bij De Gietvloer Designers hebt u rechtstreeks contact met de eigenaar Wesley Korving. Korte lijnen, heldere communicatie. Wij begrijpen als geen ander dat de vloer één van de belangrijkste onderdelen is van uw huis. Deze zorg nemen wij graag uit handen. En we helpen u graag om met onze kennis en kunde uw droomhuis te realiseren. Dit begint bij De Gietvloer Designers altijd met goed advies. Samen met u brengen we de situatie in kaart en vinden we de beste oplossing voor uw woning of interieur.

Inspirerende combinaties van kleuren

Het voordeel van een gietvloer in zandkleur is dat er allerlei inspirerende combinaties mogelijk zijn met andere kleuren en tinten. Een donkerbruin leren bankstel staat bijvoorbeeld fantastisch op een gietvloer in zandkleur. Om meer kleur in het interieur aan te brengen, is het tevens mogelijk om voor groen of voor blauw te kiezen. Ook sereen wit staat er prachtig bij net als dat geldt voor modern zwart en trendy grijs.

Showroombezoek

Wilt u meer inspiratie opdoen of zien hoe de zandkleur in het echt is dan nodigen wij u van harte uit om naar onze showroom te komen. Dat is op afspraak mogelijk, zodat wij voor uw komst en het geven van advies uitgebreid de tijd kunnen nemen. Of wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan uiteraard ook en in dat geval hoort u snel van ons.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?