PVC Specialist

Welkom bij De Gietvloer Designers, uw PVC specialist in hoogwaardige PVC vloeren. Een vloer is meer dan alleen een functioneel onderdeel van uw interieur; het bepaalt de sfeer, uitstraling en comfort van elke ruimte. Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer van De Gietvloer Designers vanwege onze uitgebreide collectie en ongeëvenaarde service.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor PVC Vloeren bij De Gietvloer Designers?

PVC vloeren zijn de perfecte keuze om uw interieur te transformeren. Ontdek de voordelen van een PVC Vloer:

Duurzaamheid en lange levensduur 

Onze PVC vloeren zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, wat ze ideaal maakt voor zowel thuis als in commerciële ruimtes. Met een goed onderhouden PVC vloer geniet u jarenlang van een prachtige vloer.

Waterbestendigheid

PVC vloeren zijn volledig waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Ze krommen niet en zwellen niet op bij contact met water, in tegenstelling tot traditionele vloerbedekkingen.

Onderhoudsgemak

Onze PVC vloeren zijn eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende om uw vloer in topconditie te houden, ideaal voor drukke huishoudens en zakelijke omgevingen.

Comfort en geluiddemping

PVC vloeren bieden een comfortabele loopervaring. Ze voelen warmer aan dan tegels en zijn zachter dan hout, wat bijdraagt aan een rustige en comfortabele omgeving.

Advies aanvragen

De mogelijkheden van PVC Vloeren bij De Gietvloer Designers

Bij De Gietvloer Designers vindt u een uitgebreide collectie PVC vloeren die perfect passen bij uw smaak en interieur:

Verschillende stijlen

Of u nu een moderne uitstraling prefereert of juist een warme, klassieke sfeer, wij hebben de perfecte PVC vloer voor u. Kies uit diverse legpatronen zoals visgraat, rechte plank of walvisgraat, passend bij uw stijl.

Kleurvariaties

Van neutrale tinten tot levendige kleuren, onze PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Hiermee kunt u uw vloer naadloos laten aansluiten bij uw interieurontwerp.

Diverse texturen

Onze PVC vloeren zijn beschikbaar in verschillende texturen, variërend van realistische houtstructuren tot moderne, gladde afwerkingen. Zo kunt u de uitstraling creëren die perfect past bij uw persoonlijke voorkeur.

Alle PVC Vloeren bekijken

De kosten van een PVC Vloer

Voor het laten leggen van een PVC-vloer in stroken, inclusief het egaliseren van de ondervloer, hanteren wij vanafprijzen van €80,- per vierkante meter. Dit is inclusief btw, voorrijkosten en materiaal. Kiest u voor een PVC-vloer in visgraatmotief, dan starten onze vanafprijzen bij €85,- per vierkante meter, ook inclusief btw, voorrijkosten en materiaal. Omdat prijzen altijd afhankelijk zijn van specifieke projecteisen, adviseren wij u om een offerte aan te vragen voor een exacte kostenberekening. 

Waarom kiezen voor De Gietvloer Designers als uw PVC specialist?

Bij De Gietvloer Designers streven we naar perfectie in elk aspect van onze dienstverlening. We bieden deskundig advies door middel van persoonlijke adviesgesprekken, waarbij we u helpen bij het kiezen van de juiste PVC vloer voor uw ruimte. Onze PVC vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit, afkomstig van fabrikanten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Bovendien bieden we uitgebreide garanties op al onze vloeren en installatiewerkzaamheden, ondersteund door een toegewijd team dat snel eventuele vragen of problemen voor u oplost.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?