Beton gietvloer

Onze PU Gietvloer Betonlook is, even als de PU gietvloer Solo, een kunststof gietvloer die wij naadloos aanbrengen op een van de onderlagen. Omdat deze vloer de uitstraling van echt beton heeft wordt dit vloertype ook wel beton gietvloer genoemd. Het gaat hier dus om gietvloeren met een look net als die van een echte betonvloer. Deze soort vloer is tegenwoordig niet alleen populair in woningen, maar ook in winkels en kantoorpanden vindt hij zijn toepassing. Gietvloeren zijn ideaal voor een modern interieur omdat hij de ruimte een frisse en moderne uitstraling geeft.

Een beton gietvloer is een samenstelling van 2 kleuren die bij elkaar worden gevoegd. Hierdoor ontstaat een unieke vleugvermenging tijdens het smeren met daarin onze handtekening. Wij bieden u hierbij de mogelijkheid om dit traject in zijn geheel bij te wonen. Zo kunt u tegelijkertijd aangeven hoe rustig of vurig u deze vermenging wilt hebben. Dat maakt het hele traject van begin tot eind best bijzonder! 

Deze vloer is 100% vloeistofdicht en dus geschikt voor alle ruimtes binnenshuis. Ook creëert het een geweldig comfort door zijn materiaal eigenschappen. De vloer voelt zacht aan en is elastisch. Wanneer u voor dit product kiest gaat u voor een uniek design, vol resultaat.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?