PVC Vloer inclusief leggen door De Gietvloer Designers

Bij De Gietvloer Designers staan we klaar om uw woonruimte of bedrijfspand te voorzien van een prachtige PVC vloer, inclusief professionele installatie. Ontdek hieronder waarom kiezen voor een PVC vloer inclusief leggen bij ons de beste keuze is voor uw interieur.

Professionele service van begin tot eind

Wanneer u kiest voor De Gietvloer Designers, kiest u voor een complete service. Wij nemen het gehele proces van advies tot installatie uit handen. Als PVC Specialist staan we klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste PVC vloer die past bij uw smaak en budget. Vervolgens zorgen wij niet alleen voor de levering van de vloer, maar ook voor het professioneel leggen ervan, inclusief het egaliseren van de ondergrond. 

Offerte aanvragen

PVC Legpatronen

PVC-vloeren bieden een breed scala aan legpatronen die kunnen variëren van klassieke elegantie tot moderne innovatie. Populaire opties omvatten het tijdloze visgraatmotief, waarbij de planken onder een hoek van 45 graden worden geplaatst voor een luxe uitstraling. Voor een subtiele, eigentijdse stijl kan een rechte legging worden gekozen, waarbij de planken in een rechte lijn worden geplaatst. Hongaarse punt biedt een unieke draai aan traditionele visgraat, door de planken onder een scherpere hoek te plaatsen. Zo zijn er nog diverse patronen waarbij elke patroon zijn eigen charme en karakter heeft. 

Advies aanvragen

Transparante prijsstelling

Bij De Gietvloer Designers geloven we in transparantie. Onze vanafprijzen voor het leggen van een PVC vloer zijn helder en inclusief alles wat u nodig heeft: €80,- per vierkante meter voor standaard stroken en €85,- per vierkante meter voor een visgraatmotief. Deze prijzen zijn inclusief btw, voorrijkosten en alle benodigde materialen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd

Wij streven naar niets minder dan de hoogste kwaliteit in materialen en vakmanschap. Onze PVC vloeren zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Door te kiezen voor een PVC vloer inclusief leggen door De Gietvloer Designers, bent u verzekerd van een vloer die bestand is tegen intensief gebruik, krassen en slijtage. Bovendien zorgen wij ervoor dat de ondervloer perfect geëgaliseerd wordt, wat essentieel is voor een strak eindresultaat en een lange levensduur van uw vloer.

Offerte aanvragen

Persoonlijk advies en maatwerk

Ieder project is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Daarom bieden wij bij De Gietvloer Designers persoonlijk advies op maat. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom of bij u thuis, bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden voor uw ruimte. Wij nemen de tijd om u te adviseren over de beste PVC vloer voor uw specifieke situatie, rekening houdend met uw stijlvoorkeuren, budget en functionele eisen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een PVC vloer inclusief leggen door De Gietvloer Designers? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe tarieven en uitstekende service. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomvloer. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een adviesgesprek. Samen vinden we de perfecte PVC vloer die past bij uw woning of bedrijfsruimte.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?