Gietvloer Utrecht

Uw nieuwe gietvloer in Utrecht

Wij hebben in de afgelopen jaren in heel veel woningen in Utrecht een nieuwe pu gietvloer aangebracht. Woont u in Utrecht en bent u op zoek naar een echte gietvloeren specialist? Dan bent u bij De Gietvloer Designers aan het juiste adres. Wij leveren u de mooiste gietvloeren. Wij nemen de tijd voor u en advies op maat is bij ons dan ook zelfsprekend. Op basis van dit advies ontvangt u van ons desgewenst een heldere offerte voor uw gietvloer. Wij luisteren allereerst graag naar uw wensen zodat u de vloer krijgt waar u jarenlang plezier van heeft.

Advies

De Gietvloer Designers


Wij richten ons voornamelijk op het maken van de mooiste gietvloeren en wanden voor particulieren in heel Nederland. Hier ligt onze passie en al onze projecten met de hand op maat worden gemaakt. Wij begrijpen als geen ander dat een vloer één van de belangrijkste onderdelen is van het huis en daarom nemen wij graag uw zorg volledig uit handen en helpen u om uw droomvloer te realiseren.

Perfectie tot in detail


Wij letten op ieder detail tijdens onze werkzaamheden , het maken van gietvloeren is niet zomaar iets.
Iedere laag dient zorgvuldig , met de juiste dikte, snelheid en voorbereidingen aangebracht te worden.In combinatie met beste kwaliteit materialen zorgt dit voor de ultieme "wauw" factor bij onze klanten.

Offerte op maat

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?