Gietvloer kopen

Wilt u een gietvloer kopen? Overweeg dan zeker het aanbod van De Gietvloer Designers. Met een gietvloer van De Gietvloer Designers kiest u voor een originele vloer die uitstekend past in een woning, winkel, showroom, (para)medisch centrum of kantoor. Het is een aansprekend voorbeeld van een gietvloer die in vele interieurs past.

Een gietvloer is een klassieke en bijna onverwoestbare vloer. Een gietvloer kopen bij De Gietvloer Designers is een slimme en verantwoorde keuze, want deze zijn naast slijtvast erg duurzaam, ontzettend stijlvol en super onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren voor bepaalde patronen, artistieke vormen en een unieke look. U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Jarenlange ervaring met gietvloeren

De specialisten van De Gietvloer Designers hebben jarenlang ervaring in het professioneel plaatsen van een gietvloer op diverse ondergronden. Kies ervoor om een gietvloer te kopen van De Gietvloer Designers en profiteer van onze voordelen:

 

• Bijzondere vloer die past bij uw stijl

• Eén vast aanspreekpunt tijdens het gehele project

Brede keuze uit een unieke gietvloer

• Veel ervaring in het plaatsen van een gietvloer

• Ruime en moderne showroom om de gietvloer in het echt te bekijken

Meer over De Gietvloer Designers

Ons aanbod aan gietvloeren

Een gietvloer kopen leent zich perfect voor verschillende stijlen. De Gietvloer Designers biedt u daarom veel keuzemogelijkheden: van verschillende kleuren, tot patronen en vormen. Bekijkt u hieronder de belangrijkste kenmerken van een grindvloer en ontdek of dit type vloer past bij uw ruimte en wensen.

Wat is een gietvloer?

Wat is een gietvloer? Een gietvloer is een kunststofvloer die naadloos wordt gegoten. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in twee soorten materiaal: polyurethaan (PU) en epoxy. De vloeren zijn leverbaar in alle Sikkens- en RAL-kleuren. Een gietvloer dankt zijn naam aan de manier waarop de vloer wordt gelegd. Het gieten van de vloer gebeurt door het aanbrengen van verschillende lagen. Op basis van de ondergrond en het gewenste effect wordt bepaald hoeveel lagen er nodig zijn. Een gietvloer kopen is dus een interessant en technisch ingewikkeld proces waarbij we u graag in ondersteunen.

Offerte aanvragen

Gietvloer met steentjes

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat een gietvloer met steentjes voor een groot deel uit kleine grindkorrels. Voor het grind wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals riviergrond of kwartskorrels. Deze steentjes worden fijngemalen en van een kleur voorzien. Daardoor kunnen de specialisten van De Gietvloer Designers gietvloeren in allerlei kleurvariaties samenstellen.

Binden van gietvloer steentjes

De kunststofhars zorgt ervoor dat alle grindkorreltjes samenkleven. Deze hars is transparant, waardoor er een gietvloer ontstaat met een uniek effect. Omdat we de vloer speciaal voor u op deze wijze samenstellen, is het mogelijk uw eigen en unieke kleurencombinaties te realiseren. Ook kunnen we bepaalde patronen en vormen in de vloer aanbrengen. Zo geniet u van een behaaglijke, warme en geluiddempende vloer, maar ook van een waar kunstwerk. Metallic grind is ook één van de mogelijkheden.

Bekijk alle gietvloerkleuren

Gietvloer voor een brede toepassing

Een gietvloer kent een brede toepassing. Het decoratieve karakter in combinatie met de sterke eigenschappen van een vloer die ook nog eens slijtvast is, zorgen ervoor dat uw gietvloer prachtig in woningen, winkels, showrooms en kantoren staat. De uitstraling is voor veel bedrijven van belang, maar we denken natuurlijk ook aan gemak en onderhoudsvriendelijkheid. Dat heeft deze vloer allemaal in zich.

De voordelen van een gietvloer kopen

Door een gietvloer te kopen geniet u van veel voordelen. We zetten de belangrijkste voor u op een rijtje:

 

• Duurzaam

• Voelt, in combinatie met vloerverwarming, net zo warm als tapijt

• Natuurlijke en ambachtelijke uitstraling

• Vloeistofdicht

• Zeer slijtvast

• Onderhoudsvriendelijk

• Gemakkelijk te reinigen

Offerte aanvragen

Contact over een gietvloer kopen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over een gietvloer kopen. Neem contact met ons via 0345-504266. Of stuur ons een mailtje op info@degietvloerdesigners.nl. We staan u graag te woord.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?