PU Gietvloer

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige PU gietvloer? Dan gaat u bij de Gietvloer Designers zeker weten slagen. Een PU gietvloer is een vloersysteem dat we ambachtelijk in uw woning gieten. Onze gietvloeren zijn op basis van polyurethaan of epoxy te verkrijgen.

Het grootste verschil tussen deze vloeren is dat de epoxy gietvloer meer mogelijkheden biedt qua kleur en design. Onze PU vloer daarentegen voelt warmer aan. Daarnaast is er een verschil in de kwaliteit van het materiaal en de samenstelling. De samenstelling van de lagen bepaalt hoe lang de levensduur van de gietvloer is.

Uitstraling van uw PU vloer

De kwaliteit van het handwerk bepaalt vervolgens de uitstraling van uw PU gietvloer. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over de beste oplossing in uw specifieke situatie, dus uw woning of bedrijfspand. Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder. Onze PU Gietvloer Solo vormt een prachtige basis voor uw interieur. Deze vloer voeren we in één kleur uit. De rest van het interieur kunt u hierop qua sfeer aansluiten. De PU Gietvloer Solo is al jarenlang ons best verkochte vloertype. Gemaakt op basis van polyutheraan en uitgevoerd in één kleur. Deze gietvloer is flexibel en heeft een zeer slijtvast karakter. We brengen de vloer naadloos aan op de onderlaag. Een garantie voor een superstrak resultaat.

Bekijk onze projecten

Warme uitstraling

Onze Pu gietvloeren geven een warme uitstraling en veel comfort. De talloze voordelen, waaronder de duurzaamheid, maken deze vloer tot een zeer gewilde keuze. Deze PU vloer is een belangrijke basis van uw interieur. Daarom is het logisch dat u hier alle aandacht aan wilt besteden en adviezen bij nodig hebt. Bijvoorbeeld bij het adviseren over de kleur van uw gietvloer. Bij De Gietvloer Designers staan we graag voor u klaar. U krijgt het beste inzicht wanneer u onderstaande button een offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u eerlijk advies.

Offerte aanvragen

De voordelen van een PU gietvloer

 • UV bestendig
 • Sterk, slijtvast & onderhoudsvriendelijk
 • Blijvend elastisch
 • Extreem lange levensduur
 • Uniek design
 • Hygiënisch
 • Brandvertragend
 • Warm en moderne uitstraling
 • Uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming
 • In alle kleuren verkrijgbaar
 • Geluiddempend

Een PU gietvloer voor het leven

Een PU gietvloer biedt dus enorm veel voordelen als u zoek bent naar een vloer voor het leven. Een gietvloer gaat jaren mee en is een stevige en terechte trend. Ooit waren deze naadloze vloeren vooral interessant voor de industrie. Tegenwoordig leggen de specialisten van De Gietvloer Designers deze overal in woningen. Van woonkamer tot kantoor en van keuken tot badkamer. Begrijpelijk als u kijkt naar het resultaat. Mooie, strakke naadloze vloeren met moderne meubels, of juist de industriële look gecombineerd met vintage items en warme materialen. Een polyurethaanvloer is bovendien vloeistofdicht en de mogelijkheden qua kleuren en uitvoeringen zijn bijna eindeloos.

Voor zowel industrie als woonhuizen

Een PU gietvloer is interessant voor zowel industrie als woonhuizen. Vroeger werden gietvloeren vooral in industriële omgevingen of winkels toegepast. Toch vinden zij meer en meer hun weg naar de particuliere woning. Een polyurethaan vloer past namelijk prima in een moderne woning. Een PU gietvloer is een warme gietvloer met een huiselijke uitstraling die gerieflijk aanvoelt. In steeds meer sectoren vinden deze vloeren een toepassing. Het marktaandeel van de PU gietvloer bedraagt inmiddels 10%.

Bekijk alle gietvloeren

Duurzame keuze

Gaat u voor onze PU gietvloer Betonlook of zoekt u meer een strakke moderne PU gietvloer? Voor welke kleur gaat u? Allemaal vragen waar onze mensen het antwoord op weten. En u ook graag geven. Laat u gerust door onze experts adviseren en ontdek de vloer die bij u past. Maakt u daarvoor een showroomafspraak. Als u een nieuwe vloer aanschaft, wilt u vanzelfsprekend ook dat deze een lange tijd mee gaat. Vaak is dit afhankelijk van het materiaal waar u voor kiest. Een Pu gietvloer van De Gietvloer Designers heeft een duurzaam karakter. Gemiddeld gaat deze gietvloer zo’n dertig jaar mee. Daarnaast is het aanbrengen van een PU gietvloer ook een duurzame aangelegenheid. Doordat onze specialisten de gietvloer gieten, hoeven ze ook geen overblijfselen weg te gooien. Ook op deze manier is een Pu gietvloer van De Gietvloer Designers een investering in uw woning of bedrijfspand met een duurzaam karakter.

Showroomafspraak maken

Allerhoogste kwaliteit PU gietvloeren

U de allerhoogste kwaliteit leveren is onze prioriteit. Elke dag weer. Dat begint al bij het geven van het juiste advies. We zien graag dat u tot in lengte van jaren geniet van een prachtige vloer van De Gietvloer Designers. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan kunt u rekenen op de allerbeste garantievoorwaarden. Service en garantie horen namelijk ook bij het leveren van kwaliteit. We vertellen u er graag meer over in onze showroom. Om kort te gaan levert De Gietvloer Designers u alleen de allerbeste gietvloer. Wij staan voor topkwaliteit. Die is voortgekomen uit vakmanschap, ervaring en onze liefde voor dit fantastische product.

Onderhoudsvriendelijk

Met een PU vloer van De Gietvloer Designers zijn vieze voegen gelukkig verleden tijd. Uw gietvloer leggen we naadloos. Dat maakt het schoonmaken van tegelvoegen overbodig. Ideaal en praktisch voor in de badkamer. Voor de badkamer is alleen de polyurethaan vloer geschikt. Deze kunststof gietvloeren zijn volledig vloeistofdicht. Dat maakt het dus zelfs mogelijk om op deze vloeren te douchen. Vanwege het vocht in een badkamer schenken we extra aandacht aan onze voorbereidingen. We bespreken uitgebreid met u hoe we de gietvloer in uw badkamer aanbrengen en wat daar voor nodig is. Zo zorgen we er samen voor dat u straks de vloer van uw dromen hebt.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?