Epoxyvloer prijs

Als u zich aan het oriënteren bent op een epoxyvloer, dan wilt u vanzelfsprekend weten wat daarvan de prijs is. Epoxyvloeren zijn harde vloeren die tegen een behoorlijke stoot kunnen. Dankzij het keiharde materiaal zijn deze gietvloeren zeer geschikt voor industriële toepassingen, waaronder: bouwmarkten, garages, fabrieken, magazijnen en bedrijfshallen.    

Epoxy is door zijn sterke en vloeistofdichte eigenschappen erg geschikt als coatingmateriaal voor industrievloeren. Het is bestand tegen chemicaliën en zuren en kan zonder probleem het gewicht van zware machines en voertuigen verdragen. Een voorwaarde hierbij is dat de ondergrond volledig stabiel is. 

Effecten

Een epoxyvloer is nogal hard, dus minder flexibel. De specialisten van De Gietvloer Designers passen epoxy veel toe in showrooms, winkelruimtes en in tal van takken binnen de industrie. Daar hebben onze klanten behoefte aan effecten in de vloer, zoals: glitters, bedrijfslogo’s of reclame-uitingen. Keuze en uitvoeringen zijn allemaal bespreekbaar met ons. De epoxyvloer prijs is hierop afgestemd. Vraag via onderstaande button een offerte aan.

Ik wil graag epoxy!

Wat is uw epoxyvloer prijs?

Wat de epoxyvloer prijs is, is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen over een epoxyvloer prijs. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen.

Gelijkwaardige behandeling

Bij De Gietvloer Designers geven we iedere klant - en dus ook u - even veel aandacht. Of het nu gaat om een gietvloer van € 4.000,- of eentje van € 400.000,- bij ons hebt u een voor- en achternaam. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. En we geloven in gelijkwaardigheid. Wij behandelen u zoals wij zelf behandeld willen worden. Maak voor een accurate schatting van uw epoxyvloer prijs een (showroom)afspraak. Of vraagt u een offerte aan.   

Kom langs in onze showroom!

Voordelen epoxyvloer

  • In vele kleuren en afwerkingen beschikbaar
  • Vloeistofdicht en bestand tegen chemicaliën
  • Bestand tegen stoten
  • Naadloze vloer
  • Gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch
  • De epoxyvloer is dagelijks schoon te houden met een (zachte) bezem of stofzuiger
  • De reiniging is het beste uit te voeren met een kleine hoeveelheid zeep of azijn

Collectief inkopen voor een lagere epoxyvloer prijs

De epoxy gietvloer prijs per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per m². Als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw nieuwe buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een gietvloer van De Gietvloer Designers kiezen kunt u flink op de epoxyvloer prijs van uw nieuwe vloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot twintig procent. Bel ons voor advies.

Verschillende soorten gietvloeren

Ook de toepassing van de vloer heeft een grote invloed op de prijs van uw epoxy gietvloer. De specialisten van De Gietvloer Designers maken gietvloeren voor woonhuizen, maar ook voor het bedrijfsleven. U kunt zich voorstellen dat een gietvloer in een kantoor een andere afwerking heeft dan een gietvloer in een winkel of een ziekenhuis. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren over de verschillende gietvloer soorten en toepassingen door onze specialisten.  

Vraag een offerte aan

De hoogte van een epoxyvloer prijs is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke epoxy gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de beste keuze. Wij verwerken graag uw wensen en verwachtingen over uw epoxyvloer prijs in een heldere offerte.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?