Gietvloer warme kleur

Bent u op zoek naar een gietvloer in een warme kleur? Dan gaat u daarvoor bij de Gietvloer Designers zeker slagen. We hebben gietvloeren in alle hippe en trendy kleuren, zoals aarde- en zandtinten. Deze brengen rust en sfeer in uw woning of bedrijfspand.

Een gietvloer in een warme kleur is bij ons op basis van polyurethaan of epoxy te verkrijgen. Het grootste verschil tussen deze vloeren is dat de epoxy gietvloer nog meer mogelijkheden biedt qua kleur en design. Onze PU gietvloer daarentegen voelt warmer aan. Daarnaast is er een verschil in de kwaliteit van het materiaal en de samenstelling. De samenstelling van de lagen bepaalt hoe lang de levensduur van de gietvloer is.

Uitstraling van uw gietvloer in warme kleur

De kwaliteit van het handwerk bepaalt vervolgens de uitstraling van uw PU vloer. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over de beste oplossing in uw specifieke situatie, dus uw woning of bedrijfspand. Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder Er zijn talloze kleuren beschikbaar waardoor u gegarandeerd de best bijpassende kleur voor uw vloer vindt. De rest van het interieur kunt u hierop qua sfeer aansluiten. Een gietvloer kan in allerlei kleuren gegoten worden. Doordat u bij ons zelf kunt kiezen uit de kleur, kunt u deze dus perfect aansluiten op uw woonwensen en woonstijl. Het kiezen van de juiste kleur maakt uw interieur compleet.  

 

Gietvloer warme kleur

Onze gietvloeren geven een warme uitstraling en veel comfort. De talloze voordelen, waaronder de duurzaamheid, maken deze vloer tot een zeer gewilde keuze. Deze PU vloer is een belangrijke basis van uw interieur. Daarom is het logisch dat u hier alle aandacht aan wilt besteden en adviezen bij nodig hebt. Bijvoorbeeld bij het adviseren over de kleur van uw gietvloer. Bij De Gietvloer Designers staan we graag voor u klaar. U krijgt het beste inzicht wanneer u een offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u eerlijk advies.

Offerte aanvragen

De voordelen van een PU vloer

 • UV bestendig
 • Sterk, slijtvast & onderhoudsvriendelijk
 • Blijvend elastisch
 • Extreem lange levensduur
 • Uniek design
 • Hygiënisch
 • Brandvertragend
 • Warm en moderne uitstraling
 • Uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming
 • In alle - warme en hippe - kleuren verkrijgbaar
 • Geluiddempend

Een vloer voor het leven

Een gietvloer in een warme kleur vloer biedt dus enorm veel voordelen als u zoek bent naar een vloer voor het leven. Een gietvloer gaat jaren mee en is een stevige en terechte trend. Ooit waren deze naadloze vloeren vooral interessant voor de industrie. Tegenwoordig leggen de specialisten van De Gietvloer Designers deze overal in woningen. Van woonkamer tot kantoor en van keuken tot badkamer. Begrijpelijk als u kijkt naar het resultaat. Mooie, strakke naadloze vloeren met moderne meubels, of juist de industriële look gecombineerd met vintage meubeltjes, accessoires en warme materialen. Een polyurethaanvloer is bovendien vloeistofdicht en de mogelijkheden qua warme, eigentijdse kleuren en uitvoeringen zijn bijna eindeloos.

Advies aanvragen

Duurzame keuze

Gaat u voor onze betonlook PU gietvloer of zoekt u meer een strakke moderne PU gietvloer? Voor welke kleur gaat u? Een eigentijdse en toch warme? Allemaal vragen waar onze mensen het antwoord op weten. En u ook graag geven. Laat u gerust door onze experts adviseren en ontdek de vloer die bij u past. Maakt u daarvoor een showroomafspraak. Als u een nieuwe vloer aanschaft, wilt u vanzelfsprekend ook dat deze een lange tijd mee gaat. Vaak is dit afhankelijk van het materiaal waar u voor kiest.

 

Een PU gietvloer van De Gietvloer Designers heeft een duurzaam karakter. Gemiddeld gaat deze gietvloer zo’n dertig jaar mee. Daarnaast is het aanbrengen van een PU gietvloer ook een duurzame aangelegenheid. Doordat onze specialisten de gietvloer gieten, hoeven ze ook geen overblijfselen weg te gooien. Ook op deze manier is een PU vloer van De Gietvloer Designers een investering in uw woning of bedrijfspand met een duurzaam karakter.

Contact

Is uw interesse gewekt en wilt u een afspraak met één van onze specialisten inplannen? Neem dan contact op met de experts van de Gietvloer Designers. We staan u graag te woord. Volgt u ons al op Facebook en Instagram?

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?