Gietvloer offerte

U overweegt om een gietvloer in uw woning, onderneming of organisatie te laten storten? Vraagt u daarvoor een offerte aan bij De Gietvloer Designers. Een PU (polyurethaan) vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen.

Deze vloer is licht elastisch, scheurt niet en is makkelijk te onderhouden. Door de strakke uitvoering van de vloer past deze perfect in een modern interieur. Lees hier meer over de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer.

Gietvloer offerte aanvragen

Zowel voor industrie als woonhuizen: vroeger werden gietvloeren vooral in industriële omgevingen of winkels gebruikt. Inmiddels vinden zij meer en meer hun weg naar de particuliere woning. Een polyurethaan vloer past prima in een moderne woning. Een PU-vloer is een warme gietvloer met een huiselijke uitstraling die gerieflijk aanvoelt. In steeds meer sectoren vinden deze vloeren een toepassing. Het marktaandeel van de PU gietvloer bedraagt inmiddels twintig procent. Wij kijken graag met u samen naar de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een gietvloer offerte bij ons aan.

Ik wil graag een gietvloer!

Wat zijn de voordelen een PU gietvloer?

• geen onderhoud

• eenvoudig te combineren met vloerverwarming

• geluiddempend

• geschikt voor nieuwbouw en renovatie

• brandwerend

• hypoallergeen

• zacht en flexibel

• naadloos, strak en vloeistofdicht

• eventueel buiten toepasbaar

• uv-bestendig

• in alle kleuren en looks verkrijgbaar

Richtprijzen PU-vloeren van De Gietvloer Designers

De prijzen van onze PU-vloeren zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. De PU-vloer prijs per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per m². Als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw nieuwe buren voor een gietvloer offerte. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een gietvloer van De Gietvloer Designers kiezen kunt u flink op de kosten van uw nieuwe gietvloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot wel twintig procent. Een vloer met een oppervlakte tussen de 1 en de 25 vierkante meter heeft geen meterprijs maar een starttarief. Voor een PU-vloer met een oppervlakte groter dan 200m² zijn de prijzen op aanvraag.  

Een PU vloer op uw bestaande ondervloer

Als u zich af afvraagt of wij uw gietvloer op uw bestaande vloer kunnen leggen, dan is het antwoord in vrijwel alle gevallen JA. De vloeren van De Gietvloer Designers brengen wij op praktisch elke ondergrond aan. Beton, zandcement, maar ook tegels of zelfs een houten vloer vormen geen enkel probleem. Wij zorgen voor de juiste voorbewerking en geven u vanzelfsprekend garantie op de hechting van de vloer. Dat nemen we allemaal op in onze gietvloer offerte.

Offerte aanvragen

De Gietvloer Designers

Bij het aanbrengen van een gietvloer is het van belang dat het aanleggen wordt uitgevoerd door een expert met veel ervaring, het juiste materiaal en een uitstekende staat van dienst ondersteund door veel goede beoordelingen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van uw gietvloer? Neem dan contact met ons op.

Vraag een gietvloer offerte aan

Vraag vrijblijvend een gietvloer offerte aan of neem contact op met De Gietvloer Designers middels het contactformulier of mail naar info@degietvloerdesigners.nl en laat u eerst goed informeren over de prijs van de PU-vloer per m².

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?