Polyurethaan gietvloer prijs

Bent u op zoek naar een polyurethaan gietvloer en wilt u de prijs daarvan weten? Dan bent u bij De Gietvloer Designers slechts één stap verwijderd van de eerste duidelijkheid die u zoekt. Het blijft immers maatwerk en dat is van diverse factoren afhankelijk.

Wanneer u kiest voor een polyurethaan(PU) gietvloer zijn de initiële kosten misschien iets hoger, maar kiest u wel voor een vloer voor het leven. PU gietvloeren zijn erg duurzaam en gaan ontzettend lang mee. Afhankelijk van de belasting en het onderhoud van de PU gietvloer vaak nog veel langer dan we verwachten.

Trend

Een gietvloer is een echte trend op het moment; een strakke en warme vloer die ook nog eens hygiënisch en makkelijk schoon te houden is. Een PU gietvloer neemt warmte uit de omgeving op en voelt daarom warm en zacht aan de voeten. Heerlijk als tijdens de killere seizoenen zonder sokken op uw vloer kunt lopen. Dat is helemaal comfortabel als u besluit om vloerverwarming onder uw onder uw vloer te laten aanbrengen.

 

Een polyurethaan gietvloer is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid. Het is begrijpelijk dat u geïnteresseerd bent in de prijs van een dergelijke vloer. Het is echter belangrijk op te merken dat de polyurethaan gietvloer prijs afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, de voorbereidende werkzaamheden en eventuele extra opties.

Offerte aanvragen

Polyurethaan gietvloer prijs collectief

Een polyurethaan gietvloer prijs is onder andere gebaseerd op het aantal vierkante meters. De polyurethaan gietvloer prijs per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per m². Als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw nieuwe buren voor een gietvloer offerte.

 

Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een gietvloer van De Gietvloer Designers kiezen kunt u flink op de kosten van uw nieuwe gietvloer besparen. Dit voordeel kan aardig oplopen. Een vloer met een oppervlakte tussen de 1 en de 25 vierkante meter heeft geen meterprijs maar een starttarief. Voor een polyurethaan vloer met een oppervlakte groter dan 200m² zijn de prijzen op aanvraag. 

Invloeden op de polyurethaan gietvloer prijs

Naast het aantal vierkante meters kan ook de staat van de ondervloer invloed hebben op de polyurethaan gietvloer prijs. Als de ondervloer in een belabberde staat verkeert, kunnen er extra voorbereidende werkzaamheden nodig zijn. Zoals het egaliseren of repareren van scheuren. Dit kan de totale polyurethaan gietvloer prijs – logisch - verhogen. Daarnaast kunnen extra opties en afwerkingen de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Bijvoorbeeld, als u specifieke kleuren, patronen of decoratieve elementen wilt toevoegen, zal dit van invloed zijn op de kosten. Ook het type afwerking, zoals een matte of glanzende finish, kan de prijs beïnvloeden. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van het materiaal. Het inschakelen van de specialisten van De Gietvloer Designers zal resulteren in een betere kwaliteit en duurzaamheid van de vloer op de lange termijn.

Liefde voor gietvloeren

De vloeren van De Gietvloer Designers ontstaan vanuit onze liefde voor natuurlijke en herwinbare materialen, oog voor comfort en gevoel voor design. Ter plekke gieten we met de hand uw polyurethaan gietvloer. We vinden het gewoonweg geweldig gaaf om met ons product een naadloze basis te leggen voor uw interieur. Zodat u het kunt inrichten op een manier die naadloos bij uw smaak aansluit. De mogelijkheden zijn eindeloos want onze vloeren zijn werkelijk overal inzetbaar. U vindt de vloeren van De Gietvloer Designers onder andere in wachtkamers, kantoren, kantines en inmiddels in particuliere honderden woningen in Nederland. Ontdek hier meer over onze mogelijkheden en kom snel eens bij ons langs in onze showroom in Culemborg om over uw polyurethaan gietvloer prijs te praten. De koffie staat altijd klaar.

Advies aanvragen

Ervaring

Zoekt u doorgewinterde experts voor uw gietvloer? Met ons team van De Gietvloer Designers hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren. Wij kennen de beste materialen en de eigenschappen van een gietvloer op elke ondergrond. We adviseren u bij het samenstellen van de kleuren. En we verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de onuitputtelijke mogelijkheden van onze vloeren.

Inspiratie opdoen

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?