Gietvloer en vloerverwarming

Overweegt u vloerverwarming in uw huis? Ervaar de voordelen van ons systeem van een gietvloer in combinatie met vloerverwarming. De Gietvloer Designers heeft altijd een oplossing op maat. Al onze vloeren leveren een zeer hoog rendement bij vloerverwarming.

Onze vloerverwarming gaat perfect samen met alle vloeren uit ons assortiment. Onze producten hebben de eigenschap de omgevingstemperatuur snel op zich te nemen en vast te houden waardoor u een optimaal comfort ervaart.

 

Meerwaarde

De Gietvloer Designers regelt het hele project voor u. Dit begint al bij het moment dat u een advies of een offerte aanvraagt. Wij leggen u uit hoe vloerverwarming bij uw vloer gelegd wordt en hoe u het gehele huis gelijkmatig kunt verwarmen. Ook beantwoorden we al uw vragen en verschaffen u meteen inzicht in de kosten van de gietvloer en vloerverwarming. Zodoende weet u wat u kunt verwachten en loopt u niet tegen onvoorziene prijzen aan. Dus twijfel niet, en vraag hier een offerte aan

Compleet pakket

Kent u het gevoel wanneer u met uw blote voeten over die koude vloer heen loopt? Dat is na een bezoek van ons verleden tijd! Wij frezen door vrijwel alle ondervloeren heen. Wij realiseren ook vloerverwarming op bindwapening bij nieuwbouw. Wij zijn een van de weinige bedrijven die gietvloeren en vloerverwarming in één compleet pakket leveren. U bent dus niet afhankelijk van allerlei andere bedrijven, voor alle werkzaamheden zijn wij het aanspreekpunt. 

Voordelen vloerverwarming

  • Energie zuinige verwarming
  • Perfect in combinatie met onze vloeren
  • Beste kwaliteitsgarantie
  • Meer leefruimte en ruimte voor meubels
  • Veilig en comfortabel
  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk te installeren
  • Geen koude voeten meer!

Werkwijze

Vloerverwarming wordt onder de (giet)vloer wordt ingebouwd. Op deze manier wordt het huis comfortabel warm waardoor u bij wijze van spreken in de winter comfortabel met blote voeten in huis kunt rondlopen. De buizen worden door onze ervaren specialisten in het cement geplaatst. Door het infrezen worden er sleuven op maat gemaakt aan de bovenkant van de cementdekvloer. 

Bij De Gietvloer Designers werken we zonder hak- en breekwerk. We werken met precisie en zorgen voor een strakke afwerking
De apparatuur die wij gebruiken slijpt sleuven in uw ondervloer zodat daar de buizen geplaatst kunnen worden. Omdat wij dit stofvrij kunnen doen hoeft u geen meubels af te dekken en heeft u geen last van vervelende stofdeeltjes.
Ook hebben onze producten een lange garantieperiode zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe vloer. 

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?