De mooiste PVC Vloeren

U kunt bij ons nu ook terecht voor PVC Vloeren. Wij merken dat bestaande klanten naast een gietvloer ook steeds vaker voor een PVC vloer kiezen. Bijvoorbeeld een gietvloer in de woonkamer en een PVC vloer in de slaapkamer. Vandaar dat wij het leveren en installeren van PVC vloeren nu ook als service aan onze klanten verlenen.

Onze PVC vloeren hebben veel voordelen en bieden een mooie uitstraling. PVC vloeren zijn namelijk zeer geschikt voor vochtige ruimtes en zijn gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast heeft PVC een hoge demping. Onder uw PVC vloer kan ook vloerverwarming geplaatst worden. Hiermee zijn wij u graag van dienst. Onze PVC-vloeren zijn duurzaam, onderhoudsarm en uitstekende warmtegeleiders.

PVC Vloer Offerte

Visgraat 

U heeft het visgraat legpatroon vast wel eens een keer gezien bij uw buren of bij familie. Visgraat PVC vloeren zijn rechthoekige planken met een visgraat tegelpatroon. Leuk feitje: het legpatroon is vernoemd naar de botstructuur van de vis. De vloeren met een visgraat legpatroon zijn in alle kleuren en maten verkrijgbaar bij De Gietvloer Designers.

Walvisgraat

Het Walvisgraat legpatroon is afgeleid van het Visgraat legpatroon, alleen is een walvisgraat legpatroon breder, langer en groter. In feite kunt u het Walvisgraat legpatroon zien als de XL variant van het Visgraat legptroon.

Rechte plank

Wanneer u een kwaliteits PVC vloer met een rechte plank legpatroon in huis heeft is deze vaak niet van echt hout te onderscheiden. Het reliëf en het design zijn vrijwel identiek aan een echte houten vloer.

Betonlook

Een PVC vloer met betonlook is tijdloos. Ze geven een boost aan uw interieur, bijvoorbeeld wanneer uw huiskamer of werkplek industrieel is ingericht. De betonlook PVC vloer is in verschillende vormen te krijgen.

Stonelook 

De PVC stonelook, ook wel ‘tegellook’ vloeren genoemd, is een vierkante vorm PVC vloer. In vergelijking tot een visgraat legpatroon of een stroken vloer met een rechte plank legpatroon heeft de stonelook een onderscheidende stijl. Het lijkt net of er tegels naast elkaar liggen wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Onze tarieven

Voor het leggen van een PVC-vloer in stroken, inclusief het egaliseren van de ondervloer zijn onze vanafprijzen € 80,- per vierkante meter. Dit is inclusief btw, voorrijkosten en materiaal.

Voor het leggen van een PVC-vloer in een visgraatmotief, inclusief het egaliseren van de ondervloer zijn onze vanafprijzen €85,- per vierkante meter, inclusief btw, voorrijkosten en materiaal.

Prijzen zijn altijd maatwerk en dit vraagt een projectmatige benadering. Vraag dus een offerte aan voor een nauwkeurige inschatting.

PVC Vloer Offerte

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?