Gietvloer Houten

Bent u op zoek naar een gietvloer die van uw interieur het perfecte plaatje maakt in Houten? En wilt u degelijke en gedreven vakmensen over de vloer van uw woning? Dan gaat u bij De Gietvloer Designers zeker weten op een prettige manier slagen.

Het team van De Gietvloer Designers levert u een strakke en comfortabele gietvloer in Houten. Wij leveren u de beste gietvloeren en het beste microcement. Wij leggen uw nieuwe gietvloer in volledig in eigen beheer. Alleen zo weten we zeker dat we de hoogste kwaliteit gietvloeren kunnen waarborgen.

Offerte aanvragen

Experts voor uw gietvloer in Houten

Zoekt u doorgewinterde experts voor uw gietvloer? Met ons team van De Gietvloer Designers hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren in Houten. Wij kennen de beste materialen en de eigenschappen van een gietvloer op elke ondergrond. We adviseren u bij het samenstellen van de kleuren. En we verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de onuitputtelijke mogelijkheden van onze vloeren.

Alle gietvloeren bekijken

Uw nieuwe gietvloer in Houten

Wij hebben in de afgelopen jaren in heel veel woningen in Houten een nieuwe gietvloer aangebracht. Woont u in Houten en bent u op zoek naar een echte gietvloerspecialist? Dan is De Gietvloer Designers de perfecte partner voor u. Wij leveren u de mooiste gietvloeren. Wij nemen de tijd voor u en advies op maat is bij ons dan ook vanzelfsprekend. Op basis van dit advies ontvangt u van ons een heldere offerte voor uw gietvloer. Wij luisteren allereerst graag naar uw wensen zodat u de vloer krijgt waar u jarenlang plezier van hebt.

Maatwerkprojecten

Wij richten ons met het maken van de mooiste gietvloeren en wanden op particuliere en zakelijke klanten door heel Nederland. Hier ligt onze passie en al onze maatwerkprojecten voeren we uit met de hand. Wij begrijpen als geen ander dat een vloer één van de belangrijkste onderdelen is van uw woning. Daarom nemen wij graag uw zorg volledig uit handen en helpen we u om de gietvloer van uw dromen te realiseren in Houten.

PU Gietvloer bekijken

Perfectie tot in detail

Wij letten op ieder detail tijdens onze werkzaamheden. Het maken van gietvloeren is een bijzonder ambacht. Iedere laag dient zorgvuldig, met de juiste dikte, snelheid en voorbereidingen aangebracht te worden. In combinatie met beste kwaliteit materialen zorgt dit voor de ultieme "wauw"-factor bij onze klanten in Houten.

Gietvloer met vloerverwarming

Wij zijn één van de weinige bedrijven die in Houten het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het gieten van uw nieuwe gietvloer in Houten.

PU-gietvloer

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Door de strakke uitvoering van de vloer past deze perfect in een modern interieur. Zoekt u een licht elastische vloer, die niet scheurt en makkelijk in onderhoud is? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer in Houten. Denkt u erover bij De Gietvloer Designers een gietvloer aan te schaffen voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte in de provincie Houten? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje: 

  • Alles in eigen beheer
  • Gietvloer en vloerverwarming van één leverancier
  • Gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring
  • Eerlijk en gedegen advies
  • Transparante werkwijze
Offerte aanvragen

Collectieve inkoop voor uw gietvloer in Houten

De prijs van een gietvloer per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht in Houten, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw nieuwe buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een gietvloer van De Gietvloer Designers kiezen kunt u flink op de kosten van uw nieuwe gietvloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot twintig procent.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?