Gietvloer Prijzen

De kosten van uw nieuwe gietvloer zijn zoals u begrijpt afhankelijk van verschillende factoren. Variabelen bestaan bijvoorbeeld uit de staat van de ondervloer, het aantal vierkante meters en de eventuele extra's die u kiest. Wij begrijpen dat het totale kostenplaatje een rol speelt bij de aanschaf van uw gietvloer. Wij staan dan ook bekend om onze scherpe tarieven en doen en leveren u een vloer met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De vanafprijs van een vloercoating bedraagt 24 euro per m². Voor al onze vloeren gaat op hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per vierkante meter. Bij een klein aantal vierkante meters, van 20 m² tot en met 50 m² is er sprake van een vaste prijs van 2.000 euro. 

U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Met de aanschaf van onze gietvloeren kunt u rekening houden met bepaalde zaken die de kosten zullen verlagen:

Kies voor een sneldrogend materiaal. Als u kiest voor een gietvloer zijn er bepaalde mengsels die sneller zullen opdrogen dan anderen. Met een sneldrogend mengsel is je vloer sneller klaar en bespaard dat het geld.

Een groot oppervlakte is qua prijs voordeliger. Hoe meer vierkante meters u wilt bedekken met een gietvloer, des te lager zal de prijs uitvallen.

Bij De Gietvloer Designers heeft u te maken met een bedrijf met jarenlange ervaring in het aanleggen van vloeren. Zo voorkomt u plotselinge extra kosten en bieden wij u bij aanvraag van een offerte altijd de scherpste prijs.

Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?