Beton Cire Prijzen

Beton cire is op dit moment één van de populairste coatingen. Vanwege zijn vele voordelen zien steeds meer mensen dat het een waardevolle toevoeging is aan hun interieur. Betoncire heeft een hoog hechtingsvermogen waardoor het op bijna elke ondergrond geplaatst kan worden. De prijs hangt van uw Beton Cire vloer of wand hangt af van diverse factoren zoals afwerking, dikte, kleur en aantal vierkante meters. De vanafprijs bedraagt 73 euro per m2 afhankelijk van het aantal vierkante meters en de uitvoering.

U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

 

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte


Een ander groot voordeel van betoncire is dat deze 
geen voegen nodig heeft. Voor u betekent dit dat schoonmaak en onderhoud heel eenvoudig zijn. Maar de echte reden dat mensen voor betoncire kiezen is vaak toch wel de mooie looks! Op elke oppervlakte waar betoncire gesmeerd wordt ontstaat een exclusieve aanblik die uniek is in zijn soort. Elk resultaat ziet er prachtig uit en is tegelijkertijd niet vergelijkbaar met het andere!

Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?