PU Gietvloer met Flakes

Onze PU Gietvloeren met flakes zijn normale gietvloeren maar met een uniek ingrediënt. Er zijn namelijk kleurvlokken, ook wel flakes genaamd, toegevoegd. Deze vlokken kunnen we, in een door u gewenste kleur, tijdens het leggen van de vloer toevoegen. Daardoor krijgt uw vloer een decoratieve uitstraling en persoonlijke twist. 

Nadat u de kleur van uw gietvloer gekozen heeft kunt u kiezen uit de kleur flakes. Ook kunt u zelf bepalen hoeveel flakes u toegevoegd wilt hebben. Een kleine hoeveelheid flakes zorgen voor een minimalistisch effect en geven de vloer een bijzondere sierlijkheid. Een grote hoeveelheid flakes zorgt voor een wat drukkere vorm, waardoor vuil minder snel zichtbaar is op de vloer. Ideaal dus voor ruimtes waar de vloer dagelijks gebruikt wordt, zoals woonruimte-vloeren, kantoorruimtes of sportscholen. 


U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Voordelen PU Gietvloer met flakes

Naast een unieke uitstraling is vervuiling minder zichtbaar. Een gietvloer met flakes is hygiënischer dan een normale vloer omdat deze geheel naadloos is. Daardoor is deze gemakkelijk schoon te houden en vloeistofdicht. Mocht je last hebben van huisstof of hier allergisch voor zijn dan is deze vloer een goede uitkomst. 

Gietvloeren met flakes zijn zeer flexibel. Hierdoor scheurt de vloer minder snel en misschien wel als grootste voordeel: de vloer combineert uitstekend met vloerverwarming.

Dankzij de slijtvastigheid en flexibelheid is deze gietvloer een duurzame investering. Als je de vloer goed verzorgd dient alleen de toplaag om de 10 jaar opnieuw geplaatst te worden. Een gietvloer moet net zoals ook elke andere vloer regelmatig worden schoongemaakt. Dit is echter gemakkelijker dan je denkt: met een zachte bezem of stofzuiger is de vloer binnen no-time weer schoon. Mocht je een kop hete koffie omstoten, geen probleem! Vloeistoffen zorgen er niet voor dat de vloer aangetast wordt.

Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?