Gietvloer prijzen

U bent van pan om een nieuwe vloer te laten aanbrengen in uw woning. Daarbij is het financiële plaatje ook zeker van belang. U wilt graag weten wat uw investering in een nieuwe gietvloer is. De gietvloer prijzen van uw nieuwe vloer zijn, zoals u begrijpt, afhankelijk van een aantal factoren.De variabelen bij de gietvloer prijzen bestaan onder andere uit de staat van de ondervloer, het aantal vierkante meters en de eventuele extra's die u kiest. Wij begrijpen dat het totale kostenplaatje een rol speelt bij de aanschaf van uw gietvloer. Wij staan dan ook bekend om onze scherpe tarieven en doen er alles aan om vriendelijk te zijn en blijven voor uw portemonnee.

Bereken de prijs van uw nieuwe gietvloer

In de tabel hieronder vindt u enkele uitgangspunten voor de gietvloer prijzen van uw nieuwe vloer. Let op. Deze zijn indicatief. Wij verwerken uw aanvraag altijd in een heldere offerte op maat. Alle bedragen zijn exclusief btw.

Bekijk hier onze gietvloer prijzen>>

Kostenverlagende factoren

Boek hier eenvoudig online een afspraak in onze showroom in Culemborg. Of vraag via de button hieronder een vrijblijvende offerte aan om uw eigen gietvloer prijzen te berekenen. Met de aanschaf van gietvloeren kunt u rekening houden met bepaalde een aantal factoren die de gietvloer prijzen zullen verlagen:

  • Kies voor een sneldrogend materiaal
  • Als u kiest voor een gietvloer zijn er bepaalde mengsels die sneller zullen opdrogen dan andere
  • Met een sneldrogend mengsel is uw vloer sneller klaar en dat bespaart u geld


Jarenlange ervaring

Een grote oppervlakte is qua prijs voordeliger. Hoe meer vierkante meters u wilt laten bedekken met bijvoorbeeld een PU gietvloer Solo, des te lager zal de prijs uitvallen. Bij De Gietvloer Designers hebt u te maken met een bedrijf met jarenlange ervaring in het aanleggen van vloeren. Zo voorkomt u plotselinge extra hoge gietvloer prijzen en bieden wij u bij de aanvraag van uw offerte altijd de beste voorwaarden.

Kiezen voor De Gietvloer Designers

Wij richten ons voornamelijk op het maken van de mooiste gietvloeren en wanden voor particulieren in heel Nederland. Hier ligt onze passie en al onze projecten maken we met de hand. En we maken alle vloeren op maat. Wij begrijpen als geen ander dat een vloer één van de belangrijkste onderdelen is van uw woning en geven u graag advies over uw gietvloer. Daarom nemen wij al uw zorgen volledig uit handen en helpen we u graag om uw droomvloer te realiseren. Wij letten op ieder detail tijdens onze werkzaamheden. Het maken van gietvloeren is namelijk werk voor specialisten. Iedere laag dient zorgvuldig, met de juiste dikte, snelheid en voorbereidingen aangebracht te worden. In combinatie met materialen van de beste kwaliteit zorgt dit voor de ultieme wauw-factor bij onze klanten.

 

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?