Gietvloer warme kleur

Zoekt u een gietvloer in een warme kleur? PU gietvloeren zijn in alle kleuren en aardetinten te gieten. Daardoor kan De Gietvloer Designers een gietvloer precies aan uw smaak aanpassen en dus passend maken bij uw interieur. De kleur van een gietvloer kan een egale kleur of egale tint zijn of een betonlook kleur met meerdere tinten. ardetinten zijn kleuren die terugkomen in de natuur en een warm en natuurlijke kleur zijn. Denk hierbij aan bruin, zand, terracotta, beige, taupe maar ook zacht groen en geel. Het zijn zachte, warme kleuren die goed te combineren zijn.

Betonlook effect

Om een betonlook effect te bereiken worden twee kleuren die dicht bij elkaar liggen oppervlakkig met elkaar vermengd. Hierdoor krijgt men een soort heel licht golvend effect door het oppervlakte waardoor de gietvloer erg op een betonnen vloer lijkt. Bovendien is door de variatie in tint, stof en vuil veel minder goed zichtbaar. Als het ware wordt stof en vuil gecamoufleerd door de kleuren in de vloer. Door te kiezen voor een betonlook effect, krijgt u als het ware een robuuste industriële uitstraling. Dit leent zich uiteraard prima voor een interieur met een industrieel karakter. Benieuwd naar het kostenplaatje? U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte >>

Populaire kleuren

Grijs is en blijft de meest populaire kleur voor een pu gietvloer. Het is een neutrale, egale kleur en komt het dichtst bij een industriële betonvloer: een gulden middenweg. Grijs is een tijdloze kleur die past bij iedere nieuwe trend en niet snel verveelt. Grijs zorgt voor zowel een warme als een strakke uitstraling van uw gietvloer. Een donker interieur staat ontzettend mooi op een grijze gietvloer. Naast de kleur grijs kiezen onze klanten ook erg vaak voor een warme kleur als: egaal groen, donker grijs, fossiel en krijt kleuren. Uiteraard is het ook mogelijk om een minder brave neutrale kleur toe te passen. Zo is er ook keuze uit rood en blauw. Met deze kleuren bent u ervan verzekerd dat de specialisten van de Gietvloer Designers een zeer unieke gietvloer voor u samenstellen.

Andere kleuren

Hebt u een heel specifieke warme kleur of aardetint gietvloer in gedachten? Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om aan uw wens te voldoen. Er is ontzettend veel mogelijk met kleuren en tinten van gietvloeren. De Gietvloer Designers heeft iedere gewenste kleur in eigen beheer om er zeker van te zijn dat u de hoogste kwaliteit gietvloer en kleur geleverd krijgt.

Hoe wordt een gietvloer warme kleur gemaakt?

We kiezen bij het vervaardigen van onze milieuvriendelijke gietvloeren altijd voor duurzame grondstoffen en natuurlijke pigmenten. Onze kleurmakers mengen vervolgens de receptuur voor uw persoonlijke vloer. Daarnaast werken we met uitgebalanceerde basiskleuren in onze collecties waardoor u altijd uw warme kleur vindt.

Kan ik later mijn gietvloer nog een andere kleur geven?

Een gietvloer, of het nu een PU Gietvloer Solo, een PU Gietvloer Betonlook of een andere PU vloer is, heeft een lange levensduur. Gemiddeld tot wel dertig jaar. Uiteraard met het juiste onderhoud en een opfrisbeurt op zijn tijd. Omdat het zo’n lange periode is, begrijpen we ook dat u na een bepaalde tijd wellicht een nieuwe warme kleur wilt. En dat proces is vrij eenvoudig. Onze specialisten ruwen de bestaande vloer lichtjes op en voorzien deze van een nieuwe kleur- en toplaag.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?