Lavasteen gietvloer

Zoekt u een onverwoestbare lavasteen gietvloer? Echt supersterk: dat is onze lavasteen gietvloer. De meest krachtige gietvloer die er bestaat. Het bestaat uit kunsthars, gecombineerd met lavasteengruis. Wij zijn de eerste en enige echte leverancier van de lavasteen vloer. Het is gegarandeerd naadloos, krasvrij en waterdicht. U kunt er altijd van op aan. De lavasteen gietvloer uit Italië is de sterkste vloer die er is. Dat komt door de samenstelling. De vloer bestaat uit twee materialen: kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als een vulkaan uitbarst, duwt het vloeibare lava naar buiten. Wanneer het stolt, ontstaat een hard gesteente: lavasteen. Het is een sterk materiaal, te vergelijken met graniet.

Krasvrij, waterdicht en UV-bestendig

Het kunsthars en lavasteengruis vormen tezamen deze gietvloer. Het resultaat is een extreem krachtige vloer. Echt een beest van een vloer. De lavasteen vloer heeft een dichte structuur. Dat maakt het krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Hoeveel moeite u ook doet, het is bijna onmogelijk om deze vloer te beschadigen. Dat is goed nieuws voor grote gezinnen en ruimtes waar veel publiek komt. Viltjes onder meubels zijn voorgoed verleden tijd. Wordt er iets geknoeid? Geen zorgen, de vloer trekt zich er niets van aan. Zelfs zonlicht heeft er geen invloed op. Waar andere gietvloeren kunnen verkleuren, is de lavasteen gietvloer UV-bestendig. Kunt u dat niet geloven? Het is echt waar, overtuig uzelf in onze showroom.

Duurzame keuze

Twijfelt u over de juiste vloer? Laat de specialisten van De Gietvloer Designers u adviseren. De lavasteen gietvloer is een duurzame keuze. Het slijt amper. Daardoor heeft het weinig onderhoud nodig en gaat het tientallen jaren mee. Ook schoonmaken is eenvoudig. We voorzien uw lavasteen gietvloer sowieso van een antibacteriële coating. Dat beschermt de vloer en uzelf. Een lavastenen gietvloer is daarom ideaal voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren. Hygiënischer kan niet.

Geschikt voor iedere ruimte in huis

De lavasteen gietvloer is een dunne, naadloze vloer. Deze heeft een strakke, moderne uitstraling. U kunt het vrijwel overal toepassen. Zowel binnen als buiten. Op de vloer en op de wand. Met of zonder vloerverwarming. In de badkamer is het zelfs mogelijk om de lavastenen gietvloer door te laten lopen in het sanitair. Zo wordt de hele ruimte één geheel. Twijfelt u of de ondergrond geschikt is? Een cementgebonden ondergrond voor een gietvloer met lavasteen is altijd goed. Zelfs als dat niet het geval is, is met een juiste voorbereiding veel mogelijk. Wij passen ons aan aan uw woning. U kunt rekenen op ons vakmanschap. Vraag ons gerust om advies.

Kleuren lavasteen gietvloer

Lavasteen is van zichzelf roodbruin, grijs of zwart. Maar dat bepaalt niet de kleur van uw vloer. Wij maken lavastenen gietvloeren in elke kleur en uitstraling. U kunt kiezen uit een basis kleurenpalet, met grijs-, bruin- en taupetinten. Zit daar niets voor u tussen? Gelukkig kunnen wij gietvloeren in nagenoeg elke kleur maken. Zo laat u uw gietvloer met lavasteen perfect aansluiten bij uw interieur.

Prijzen lavasteen gietvloer

De prijs van een lavasteen gietvloer per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Het loont dus de moeite om even contact op te nemen met uw - nieuwe - buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een vloer van De Gietvloer Designers kiezen, kunt u flink op de kosten van uw nieuwe lavasteen gietvoer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot 10%.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?