PVC Visgraat

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen duurzaam is, maar ook een unieke uitstraling biedt aan uw interieur? Ontdek dan de prachtige PVC visgraatvloeren van De Gietvloer Designers! Bij het leggen van een visgraatvloer worden de planken of tegels in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar geplaatst. Onze PVC vloeren combineren de warme uitstraling van hout met de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van PVC.

Wat houdt visgraat precies in?

Het visgraatpatroon is een populaire vloerstijl die zijn naam ontleent aan het patroon dat lijkt op de graat van een vis. Bij het leggen van een visgraatvloer worden de planken of tegels in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar geplaatst, waardoor een visgraatpatroon ontstaat dat zorgt voor een elegante en klassieke uitstraling.

Het leggen van een visgraatvloer vereist nauwkeurigheid en vakmanschap, omdat de planken of tegels zorgvuldig moeten worden gesneden en gelegd om het patroon te creëren. Het resultaat is een vloer die visueel interessant is en een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan elke ruimte.

Klassieke elegantie

PVC visgraatvloeren zijn de perfecte keuze voor wie de klassieke elegantie van een visgraatpatroon wil combineren met de vele voordelen van PVC. U vindt deze vloeren in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor u eindeloos kunt variëren en uw vloer perfect kunt afstemmen op de stijl van uw interieur. Of u nu een moderne, minimalistische look nastreeft of juist een meer traditionele uitstraling wilt creëren, met een PVC visgraatvloer van De Gietvloer Designers bent u verzekerd van een tijdloos en elegant resultaat.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Een van de grootste voordelen van PVC visgraat is de uitzonderlijke duurzaamheid. PVC is van nature slijtvast en bestand tegen krassen, vlekken en beschadigingen, waardoor deze vloeren perfect zijn voor drukbezochte ruimtes in huis, zoals de hal, keuken of woonkamer. Bovendien zijn PVC visgraatvloeren gemakkelijk te onderhouden. Dankzij hun gladde oppervlak zijn ze eenvoudig schoon te maken met een stofzuiger en een vochtige doek, waardoor uw vloer er altijd als nieuw uit blijft zien.

PVC Visgraat met vloerverwarming

PVC vloeren geleiden warmte uitstekend en zijn ideaal voor de toepassing met vloerverwarming.
De PVC visgraatvloeren van De Gietvloer Designers zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid, waardoor uw vloer niet alleen aangenaam aanvoelt, maar ook energie-efficiënt is. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van een comfortabele temperatuur in uw huis, terwijl u tegelijkertijd profiteert van de mooiheid en duurzaamheid van een PVC visgraatvloer.

Kosten van een PVC-visgraat vloer

De kosten van een prachtige PVC-vloer zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bij De Gietvloer Designers staan we klaar om je te helpen bij het berekenen van de prijs per vierkante meter. Hier is een checklist om je op weg te helpen:

  • Hoeveel vierkante meter van de PVC-vloer wenst u te laten leggen?
  • Welke ruimte(s) wilt u voorzien van de PVC-vloer? (bijv. woonkamer, slaapkamer, hal, volledige verdieping)
  • Verwacht u dat de PVC-vloer intensief gebruikt zal worden, bijvoorbeeld vanwege huisdieren of een levendig gezin?
  • Gaat u de PVC-visgraat vloer te combineren met vloerverwarming?
  • Gaat de PVC-vloer geplaatst worden in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken, waar waterbestendigheid van belang is?
  • Heeft u een voorkeur voor bepaalde soorten plinten, zoals hoge of lage plinten?
  • Is egalisatie van de ondervloer benodigd?

Indien u technische vragen heeft over bijvoorbeeld de ondervloer of het egaliseren, staan wij klaar om u van deskundig advies te voorzien. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de prijs van uw PVC-vloer.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?