Gietvloer met vloerverwarming

Een gietvloer met vloerverwarming is een uitstekende combinatie. Doordat uw gietvloer is opgebouwd uit meerdere lagen ontstaat er een optimale warmteverdeling. Het energieverbruik is dus laag, terwijl de warmte in uw woning optimaal is. Bovendien zijn radiatoren niet meer nodig.  De gietvloer die wij combineren met uw vloerverwarming is leverbaar in prachtige kleuren. Zo onstaat er een vloer die zorgt voor een prachtige basis van uw interieur en wooncomfort. Wij installeren desgewenst zowel de vloerverwarming als uw nieuwe vloer. Dit kunnen wij verwerken in een complete gespecificeerde offerte zodat u 1 aanspreekpunt heeft voor het hele traject. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren.

De keuze voor een gietvloer met vloerverwarming is perfect wanneer het gaat om warmte, comfort en duurzaamheid.

U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Gietvloeren en vloerverwarming zijn in ieder ruimte van uw woning of bedrijfspand toe te passen. Heeft u  al een bestaande tegelvloer met vloerverwarming? Gietvloeren kunnen hier, onder de juiste voorwaarden, gewoon overheen aangebracht worden. Wij adviseren u graag over de juiste oplossing voor uw specifieke situatie. 

Voordelen gietvloer met vloerverwarming:

  • Extra woongenot
  • Maximaal rendement
  • Een prachtig interieur
  • Duurzame investering


Wanneer u voor een verwarmde gietvloer overweegt kunnen we ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de prijzen. Lees er hier meer over of laat ons een berekening op maat maken. 

Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?