Vloervervarming infrezen

De specialisten van De Gietvloer Designers hebben veel ervaring met het stofvrij inslijpen of infrezen van vloerverwarming in vrijwel elke vloer. Wij zorgen voor een superstrak sleuvenpatroon, ook  in uw bestaande vloer.

Na het infrezen van de sleuven monteren onze experts de vloerverwarmingsbuizen voor de vloerverwarming in deze uitsparingen. Dit kunnen we voor vrijwel ieder vloeroppervlak toepassen, zoals bijvoorbeeld in een betonnen vloer of in een bestaande vloer met tegels. In andere woorden: hierdoor is het in de meeste gevallen onnodig om de bestaande dekvloer te verwijderen of te verhogen.

Kleine renovatiewerken
Ook bij kleine renovatiewerken is het dus mogelijk om vloerverwarming te integreren in uw bestaande vloer door middel van frezen. Het infrezen van vloerverwarming kost gemiddeld 30 tot 45 euro per m² uitgaande van een ruimte van 40 m². Dit is inclusief het egaliseren van de vloer. Gaat het om vloerverwarming als bijverwarming, dan betaalt u gemiddeld ongeveer vijf euro per vierkante meter minder. Dit komt omdat de totale lengte van de verwarmingsleidingen dan korter is.

Inslijpen zonder opbouwhoogte
De experts van De Gietvloer Designers slijpen de vloerverwarming stofvrij in de bestaande vloer met de slijpmachine. Het gevolg hiervan is dat er geen opbouwhoogte ontstaat. De vloerverwarmingsbuizen monteren wij direct in de gemaakte sleuven. Hierdoor kunt u de ruimtetemperatuur sneller regelen. Daarna kunt u optimaal gebruik gaan maken van de warmte via uw vloer. Deze manier van vloerverwarming in de al aanwezige (dek)vloer is ideaal voor bijvoorbeeld bestaande woningen.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Ingeslepen vloerverwarming
Wanneer wij de vloerverwarming inslijpen of infrezen, dan liggen de verwarmingsbuizen hoog aan het oppervlak in de dekvloer. Op deze manier geniet u optimaal van uw warme vloer. Bij binden of tackeren komt de dekvloer over de vloerverwarmingsbuizen heen te liggen. De vloerverwarmingsbuizen zitten dan dieper in de vloer, waardoor de opwarmperiode van de vloer stukken langer uitvalt. Met behulp van onze machines frezen of slijpen wij de vloerverwarming in de vloer. Zo zijn wij in staat op veruit de meeste dekvloeren onze frees- of inslijpmethode toe te passen. Het is dan niet nodig om de bestaande dekvloer te verwijderen.

Meer weten over de mogelijkheden van het infrezen van vloerverwarming?
Bij De Gietvloer Designers kiest u voor kwaliteit en uitstraling. Wij geven u graag advies. Hieronder vindt u onze gegevens. Neem gerust contact met ons voor antwoord op uw vragen of advies bij twijfels. Wij staan voor u klaar. Wij nemen dan ook de tijd voor het juiste advies. Naast de levering zorgen wij voor vakkundige installatie van uw vloerverwarming. Zo realiseren we samen een vloerverwarming  waar u lang plezier van hebt. Bezoek ons in de showroom aan de Pascalweg 5, 4104 BE Culemborg of bel ons op 0345-504266. Een e-mail sturen kan ook: info@degietvloerdesigners.nl.

Advies aanvragen Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?