Woonbeton met vloerverwarming

Een woonbeton vloer met een mooie kleur zorg voor een bijzonder sfeervol geheel en een warme uitstraling. Wij adviseren woonbeton vloeren te combineren met vloerverwarming. Dit type vloer heeft  een uitstekende geleiding waardoor de warmte goed doorkomt. 

Een woonbeton vloer met vloerverwarming is energiezuinig. De combinatie woonbeton en vloerverwarming is een stijlvolle en verantwoorde keuze. Wij installeren desgewenst zowel de vloerverwarming als uw nieuwe woonbeton vloer. Dit kunnen wij verwerken in een complete gespecificeerde offerte zodat u 1 aanspreekpunt heeft voor het hele traject. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren.

U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Na het installeren van uw vloerverwarming installeren wij de vloer. Deze soort vloer is enorm populair in woningen, winkels en kantoorpanden. Deze vloeren zijn een echte eye-catcher voor uw interieur omdat hij de ruimte een frisse en moderne uitstraling geeft.

  • Sterke, zuivere vloer
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in meerdere kleuren
  • Combinatie met vloerverwarming
Advies aanvragen Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?