Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is een naadlooze vloer die veel wegheeft van een betonvloer, maar dit natuurlijk niet is. Het geeft een mooie uitstraling en vormt de basis voor uw interieur! Vaak kiezen mensen voor deze soort vloer als zij een vloer willen die lijkt op een betonvloer, maar als dit in hun huis niet realiseerbaar is. Dit kan komen vanwege de dikte van de vloer. 

De vloer wordt gemaakt op basis van cement en heeft een robuustere uitstraling dan een kunststof gietvloer. Hierdoor past deze vloer erg goed in een industrieel interieur. Een cementgebonden gietvloer is minder elastisch dan een kunststof gietvloer, waardoor er bij temperatuur schommelingen en vocht scheurtjes kunnen ontstaan. Echter gaat dit niet ten koste van de kwaliteit van de vloer en geeft het de vloer wat meer persoonlijkheid. 

U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Eén van de belangrijkste eigenschapen van een cementgebonden gietvloer is dat deze waterdicht is. Hierdoor is de vloer naast zijn aantrekkelijkheid ook een zeer duurzaam product. Daarnaast heeft deze vloer een strakke en naadloze uitstraling, en is, mede dankzij de hoogwaardige afwerking van De Gietvloer Designers, zeer krasbestendig en slijt nauwelijks. 

Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?