Gietvloer nieuwbouw

Bij de inrichting van een nieuwbouwhuis gaat u allerlei keuzes maken, zoals die voor een vloer. Een gietvloer in nieuwbouw is een match, want naadloze en strakke vloeren passen perfect in een nieuwbouwwoning. Bijvoorbeeld een PU gietvloer of woonbeton. Dit zijn gietvloeren die bovendien supergoed te combineren zijn met vloerverwarming.

Dat is ideaal, want de meeste nieuwbouwhuizen zijn op de begane grond en zelfs ook al op verdiepingen voorzien van vloerverwarming. Op het gebied van gietvloeren zijn PU gietvloeren en woonbeton het populairst om in nieuwbouwwoningen aan te brengen. Deze vloeren beschikken ieder over unieke eigenschappen.

PU gietvloer voor nieuwbouw


Een PU gietvloer van De Gietvloer Designers is een uitstekende gietvloer voor nieuwbouw. Wij maken vloeren die modern zijn uitgevoerd met een naadloos, strak en tijdloos design. Bovendien hebt u de keuze uit allerlei kleuren om zo rekening te houden met de sfeer die u nastreeft in uw woning. De kleur vormt de basis voor de sfeer in uw nieuwbouwhuis. Zo is het mogelijk om voor een warme en sfeervolle look te kiezen of voor een koele industriële look. Onze specialisten van De Gietvloer Designers kunnen een gietvloer overigens door uw hele nieuwbouw leggen. Bijvoorbeeld in de woonkamer, maar ook in de keuken, slaapkamer, hal en zelfs in de badkamer. Door in het hele nieuwbouwhuis voor hetzelfde type vloer te kiezen, creëert u eenheid. Dat geeft rust en harmonie in uw woning.

Buitengewone kwaliteit: duurzaam en slijtvast


PU gietvloeren zijn bovendien ideaal omdat deze jarenlang dienst doen zonder aan kwaliteit in te leveren. Dat heeft te maken met het slijtvaste karakter en de duurzaamheid van de materialen. Dit type gietvloer voor nieuwbouw is slijtvast, maar wel enigszins gevoelig voor krasjes. Daar is echter eenvoudig rekening mee te houden door in beschermende maatregelen te voorzien. Het schoonmaken van deze vloeren is eveneens eenvoudig. Dat is te danken aan het gesloten oppervlak dat afstotend werkt als het om stof en vuil gaat. De vloer is ook nog eens waterdicht.

Woonbeton voor nieuwbouwhuis


Woonbeton
is één van de andere, populaire vloeren voor nieuwbouwhuizen. Dit is een type vloer dat net als de PU gietvloer strak en modern oogt en naadloos is uitgevoerd. Er zit echter een verschil in materiaal. De PU gietvloer bestaat uit kunsthars en woonbeton is een cementgebonden gietvloer. Er valt ook een verschil in uitstraling waar te nemen. Woonbeton is wat dat betreft net even wat exclusiever, stijlvoller en chiquer in vergelijking met een kunsthars gietvloer. Ofwel er zit verschil in de oorspronkelijke look. Woonbeton past daarom perfect in nieuwbouwhuizen met een stijlvolle, exclusieve en luxe inrichting.

Kleuropties


Voor de toepassing van woonbeton in nieuwbouwhuizen geldt dat wij van De Gietvloer Designers allerlei kleuropties beschikbaar hebben voor u. Daarnaast is het mogelijk om met de uitstraling rekening te houden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een hoogglans afwerking of juist voor een matte afwerking. Uiteraard is het mogelijk om inspiratie op te doen en advies te krijgen van één van de specialisten van De Gietvloer Designers. Dat is ook raadzaam als u nog twijfelt over de keuze tussen woonbeton of een PU gietvloer voor uw nieuwbouw. Verder houden wij rekening met het bouwproces van de nieuwbouwhuis en ligt de gietvloer er vanzelfsprekend al in voordat u gaat verhuizen.

Contact


Met een gietvloer nieuwbouw van De Gietvloer Designers kiest u voor de specialist in gietvloeren van hoge kwaliteit voor uw interieur. Of het nu voor uw huis of kantoor is, wij leveren u gietvloeren in allerlei verschillende stijlen. Wilt u advies over uw gietvloer nieuwbouw project? Neem dan contact met ons op via 0345 - 504 266 of info@degietvloerdesigners.nl. U kunt ook een offerte aanvragen of een showroomafspraak boeken via deze link.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?