Gietvloer specialist

Als u op zoek bent naar een creatieve gietvloer specialist die zijn sporen verdiend heeft in de branche, dan is De Gietvloer Designers daar het aangewezen bedrijf voor. Deze gietvloer specialist beschikt over een jarenlange ervaring in het aanleggen van gietvloeren. Het bedrijf zelf is gevestigd in Culemborg, maar de specialisten van De Gietvloer Designers leggen in heel Nederland hoogwaardige gietvloeren.

De Gietvloer Designers is uw ietvloerspecialist tijdens het hele proces. Onze kennis en ervaring vormen de basis om ons als gietvloer specialist aan te merken, maar er is meer. Er zijn namelijk maar weinig gietvloer specialisten die vanaf het begin tot het einde bij het complete proces betrokken zijn. De Gietvloer Designer is een voorbeeld van een gietvloer specialist die u gedurende het gehele proces bijstaat.

Informatie en advies
U mag bij uw gietvloer specialist, De Gietvloer Designers, rekenen op uitgebreide informatie en eerlijk advies. U kunt ook een afspraak boeken voor een rondleiding in onze showroom. Daar kunt u zich met eigen ogen overtuigen van de kwaliteit van onze gietvloeren. Daarna kunt u een keuze maken uit de mogelijkheden. Vervolgens maken we een offerte op maat gemaakt voor u. Na de acceptatie kan uw gietvloer specialist in overleg met u een datum vaststellen om met de applicatie te starten. Nadat uw gietvloer vakkundig is gelegd, kunt u ook nog op een extra service van uw gietvloer specialist rekenen. Zo krijgt u tips van ons voor het schoonmaken van uw gietvloer om deze zo lang mogelijk in topconditie te houden.

Gietvloer specialist die aanneemt en uitvoert
Wij van de Gietvloer Designers zijn experts die zelf het werk opnemen, aannemen en uitvoeren. Als gietvloer specialist hebben wij beschikking over eigen machines om uw gietvloer perfect te kunnen afwerken. Daarbij bieden we u topkwaliteit tegen een uitstekende prijs. Onze gietvloeren hebben vele pluspunten, waardoor het werkelijk ideale vloeren zijn.

Soorten gietvloeren
Niet alle gietvloeren hebben dezelfde eigenschappen. En zijn dus niet één op één te vergelijken. Het bekende verhaal van d appels en de peren. Hieronder beschrijven we de karakteristieken van enkele soorten gietvloeren voor u.

PU Gietvloer Solo
Onze PU gietvloer Solo is het meest geschikt voor een woonkamer of kantoor. Deze is krasvast en dus kindvriendelijk. Daarnaast is het zeer geschikt voor vloerverwarming, aangezien de vloer maar een paar millimeter dik is. De vloer warmt snel op en geeft de warmte direct door aan de ruimte. Een perfecte combinatie dus.

Epoxy gietvloeren
Een epoxy gietvloer is robuuster en minder verfijnd. Dit type vloer is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een garage. Ook in industriële omgevingen komt deze vloer goed tot zijn recht. Het is minder geschikt voor in een woonhuis. Deze vloer is namelijk harder en minder stijlvol. Over smaak valt echter niet te twisten en de specialisten van de Gietvloer Designers leggen ze af en toe in een interieur met een industrieel karakter.

Microcement
Dit type vloer is weer iets geschikter voor bijvoorbeeld een badkamer. Dit komt doordat microcement beter bestand is tegen water. Microcement vloeren hebben ook een antibacteriële eigenschap, waardoor het in de keuken ook een goede optie is.

Betonlook gietvloer
En dan zijn er ook nog betonlook gietvloeren. Deze vloeren werken we met de hand af voor een unieke ‘tekening’ in de vloer. Verder bevat deze vloer dezelfde eigenschappen als een PU gietvloer. Alleen dan wel met de stoere uitstraling van een robuuste betonnen vloer.

Prijzen
Alle verschillende type gietvloeren hebben uiteraard ook een ander kostenplaatje. Wanneer u de prijzen van gietvloeren vergelijkt, is het dus heel belangrijk dat u dezelfde type gietvloeren met elkaar vergelijkt. Naast de materiaalkeuze, hebben arbeidskosten, de ondervloer en de gewenste service invloed op de prijs van uw gietvloer. Voor een exact kostenplaatje kunt u het beste een verhelderende offerte aanvragen of langskomen in onze showroom. Bent u benieuwd geworden naar wat De Gietvloer Designers voor uw woning kan betekenen? Vraag hier een offerte voor uw gietvloer aan.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?