Warme gietvloer

U bent op zoek naar een warme gietvloer. Een gietvloer in een warme kleur of een gietvloer die warm aanvoelt. De Gietvloer Designers levert het allebei. Ook in combinatie. Onze vloeren zijn warm, comfortabel en onderhoudsarm. Een gietvloer van De Gietvloer Designers is stijlvol, comfortabel, warm en eenvoudig in onderhoud. Onze warme gietvloeren geven gemakkelijk omgevingswarmte af. Voor extra comfort zijn deze uitstekend te combineren met vloerverwarming. Dat is echt heerlijk aan uw voeten na een dag van hard werken.

Warme gietvloer

Een warme gietvloer valt uitstekend te bereiken met vloerverwarming. U kunt daar ook bij ons terecht voor het laten aanleggen daarvan. Dat doen de experts van de Gietvloer Designers ook in een bestaande situatie. Ziet u het al voor zich? Dat u relaxed op blote voeten een drankje uit uw koelkast haalt op een warme vloer. En dan bovendien een gietvloer in een warme kleur om het effect te verstevigen. Het toppunt van comfort. Benieuwd naar het kostenplaatje? U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte >>

Veel mogelijkheden

Als u een gietvloer in een warme kleur zoekt dan gaat u bij De Gietvloer Designers vast en zeker slagen. PU gietvloeren zijn in alle kleuren en looks te gieten. Daardoor kan De Gietvloer Designers een gietvloer precies aan uw smaak aanpassen en dus passend maken bij uw interieur. Hebt u een heel specifieke warme gietvloer kleur of tint in gedachten? Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om aan uw wens te voldoen. Er is ontzettend veel mogelijk met kleuren en tinten van gietvloeren. De Gietvloer Designers heeft iedere gewenste kleur in eigen beheer om er zeker van te zijn dat u de hoogste kwaliteit warme gietvloer in de door u gewenste kleur geleverd krijgt.

Combinatie met vloerverwarming

Overweegt u vloerverwarming in uw huis? Ervaar de voordelen van ons systeem van een warme gietvloer door de combinatie met vloerverwarming. De Gietvloer Designers heeft altijd een oplossing op maat. Al onze vloeren leveren een zeer hoog rendement bij vloerverwarming. Onze vloerverwarming gaat perfect samen met alle vloeren uit ons assortiment. Onze producten hebben de eigenschap de omgevingstemperatuur snel op zich te nemen en vast te houden waardoor u een optimaal comfort ervaart.

Meerwaarde

De Gietvloer Designers regelt het hele project voor u. Dit begint al bij het moment dat u een advies of een offerte aanvraagt. Wij leggen u uit hoe vloerverwarming bij uw vloer gelegd wordt en hoe u het gehele huis gelijkmatig kunt verwarmen. Ook beantwoorden we al uw vragen en verschaffen u meteen inzicht in de kosten van uw warme gietvloer en vloerverwarming. Zodoende weet u wat u kunt verwachten en loopt u niet tegen onvoorziene prijzen aan. Kom meteen in actie en vraag hier een offerte aan.

Compleet pakket

Kent u het gevoel wanneer u met uw blote voeten over die koude vloer heen loopt? Dat is na een bezoek van ons verleden tijd. Wij frezen door vrijwel alle ondervloeren heen. Wij realiseren ook vloerverwarming op bindwapening bij nieuwbouw. Wij zijn een van de weinige bedrijven die gietvloeren en vloerverwarming in één compleet pakket leveren. U bent dus niet afhankelijk van allerlei andere bedrijven. Voor alle werkzaamheden zijn wij uw aanspreekpunt. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van een warme gietvloer in de kleur van uw keuze? Neemt u dan direct contact op met De Gietvloer Designers.

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?