Vloerverwarming prijzen

U bent op zoek naar de prijs van vloerverwarming. Dat is volstrekt begrijpelijk. Het investeren in het comfort van uw woning door het laten aanleggen van vloerverwarming gaat met een aantal reële uitgaven gepaard. Wij installeren desgewenst zowel de vloerverwarming als uw nieuwe vloer. Dit kunnen wij verwerken in een complete gespecificeerde offerte zodat u 1 aanspreekpunt heeft voor het hele traject. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren.

Het aanleggen van vloerverwarming door De Gietvloer Designers hoeft niet zo duur uit te vallen als u misschien verwacht. Ook is een vloerverwarming tegenwoordig energiezuiniger en zorgt deze voor een fijne en gelijkmatige verwarming. Bovendien behoudt u veel kostbare ruimte vanwege het ontbreken van ontsierende leidingen en radiatoren. Het infrezen van vloerverwarming is al mogelijk vanaf 31,-  euro per m² (excl. btw) afhankelijk van het aantal vierkante meters.

Eén van de grootste voordelen van vloerverwarming is de besparing op uw energieverbruik. Normaal stookt u voor een prettige temperatuur tot zo’n 21 á 22 graden. Met vloerverwarming bereikt u al een behaaglijke temperatuur bij 19 a 20 graden. Dat levert u een besparing op van een paar procent. 

U krijgt het beste inzicht wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Wij rekenen het graag voor u uit en geven u advies.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Comfort
Een ander voordeel van vloerverwarming van de Gietvloer Designers is het verhoogde prettige comfort. Koude voeten op een koude vloer behoren hiermee voorgoed tot het verleden. Onze experts zorgen ervoor dat door de stralingswarmte-overdracht van de vloer de warme lucht gelijkmatig door de ruimte verdeeld wordt. Hierdoor bereikt uw woning sneller een prettige temperatuur. Daarnaast is het een voordeel voor uw hygiëne en gezondheid dat er verwarmingselementen zoals radiatoren of convectoren ontbreken. Deze staan er namelijk bekend om dat ze veel stof vangen.

Besparen
Het vloerverwarmingssysteem was vroeger nogal een luxe manier van verwarmen. Tegenwoordig zijn de prijzen concurrerend met normale radiatoren. Ze besparen zelfs in de hoge energiekosten. Dit komt door het ontbreken van een koude luchtstroom in uw woning.  En juist dat is comfortabeler verwarmen. Door dit effect profiteert u dus van lagere energiekosten. Steeds meer mensen gebruiken het als enige complete verwarmingssysteem in huis. Laat u adviseren over de prijs van uw vloerverwarming door de experts van de Gietvloer Designers.

Zuinig
Het is verstandig om te streven naar één goed systeem dat een zo laag mogelijke hoeveelheid energie verbruikt. In nieuwbouwwoningen is het redelijk standaard. Bij renovaties kiest men tegenwoordig vaker voor vloerverwarming dan vroeger. Vooral als er een nieuwe vloer nodig is, valt de keuze vaak op een (elektrische) vloerverwarming bij de verbouwing. Een vloerverwarming is dan namelijk makkelijk in te storten, geeft meer ruimte vanwege het ontbreken van (vrijwel alle) radiatoren en voorkomt stofnesten. Doordat het een lage temperatuur systeem is, verbruikt een vloerverwarming dus ook relatief weinig energie, vooral in combinatie met een goede vloerisolatie. 

Contact
De investering voor uw nieuwe vloer of wand is dus afhankelijk van verschillende factoren. Denkt u hierbij aan het aantal vierkante meters, de ondergrond, het type vloer en eventuele opties als plinten. Laat u adviseren door de specialisten van De Gietvloer Designers. U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaande button. Hierin verwerken wij een duidelijk en gespecificeerd overzicht, zodat u weet waar u op kunt rekenen bij het laten aanleggen van uw vloerverwarming. Bellen is vanzelfsprekend ook mogelijk. 0345-504266. Of stuur ons een mail op info@degietvloerdesigners.nl

Offerte aanvragen Terug naar het overzicht

Snelle Offerte aanvragen

Ontvang een scherpe en vrijblijvende offerte op maat:

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?